Boggie hatalmasat villantott a koncertjén - Kínos ruhabakiját máig emlegeti a zenekara

Boggie véletlenül eggyel kevesebb ruhadarabban lépett színpadra a kelleténél.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Boggie öltözködését minden nyilvános megjelenésekor a finom elegancia jellemzi, azonban az egyik koncertjén hatalmas ruhabakit vétett, aminek következtében villantott a színpadon.

Az énekesnő sosem volt az a magamutogatós fajta, ezért a mai napig irul-pirul, ha szóba kerül a kínos történet.

Boggie kínos ruhabakija

Szulák Andrea műsorában emlékezett vissza az esetre, ami az első lemezbemutatójának koncertjén történt. Két dal között kellett villámgyorsan átöltöznie, és a nagy kapkodás közepette elfelejtette, hogy egy ruhadarabbal kevesebbet öltött magára.

- Nagyon szép tervezői ruhát kaptam. Muszlinból készült, fekete volt, elöl gombos, gyönyörű övvel és ujjakkal. Az anyaga miatt átlátszó volt, ezért tartozott hozzá egy alsószoknya - emlékezett vissza a Nyugi! köztünk marad című műsorban.

- A koncert felénél, mialatt szólózott a zenekar, nekem öt percem volt, hogy átöltözzek. Örültem, hogy mindent sikerült szépen becsatolnom. Kimentem, és elkezdtem énekelni, aztán a második dalnál jutott eszembe, hogy "Úristen, nincs rajtam szoknya!" Telibe világítottak, úgyhogy minden látszott.

boggie
Fotó: Life Tv/Nyugi!Köztünk marad

- Miután eszembe jutott a dolog, fogtam magam, és beálltam egy kottaállvány mögé, és végig onnan énekeltem. Ezt az egészet a zenekaromtól a mai napig hallgatom, hogy milyen jó volt a "kilátás" akkor.

A sztori hallatán a műsor többi vendége, Bebe és Kocsis Tibor nem tudták megállni, hangos nevetésben törtek ki. Az énekesnő hozzátette, nem érti, a világsztárok hogy képesek százezrek előtt egy szál semmiben a színpadra lépni. Őt a mai napig megviseli lelkileg, ha arra gondol, hogy akkor hányan látták szoknya nélkül.

Várandós magyar sztárok

Sok hazai sztár döntött úgy, hogy nem vár sokat második gyermeke érkezésére. Képes összeállításunkban olyan várandós sztáranyukákat mutatunk, akik gyermekei között kicsi lesz a korkülönbség.

Ezt is szeretjük