Kiírták a magyar sorozat kulcsszereplőjét - Ezért távozik a gyönyörű színésznő, Bogdányi Titanilla

Bogdányi Titanilla három év után távozik a Jóban Rosszban sorozatból.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bogdányi Titanilla 2017-ben, három évvel ezelőtt csatlakozott a TV2 napi sorozatához. A színésznő most búcsúzik a Jóban Rosszban csapatától és a nézőktől. 

Kiírták, az általa alakított Tarnai Tünde a forgatókönyv szerint meghalt, ezért ér véget számára a munka a sorozat forgatásán. 

Bogdányi Titanilla távozik a Jóban Rosszban sorozatból

Tarnai Tünde a Csillagkút melletti város alvilági vezetője. Miután szakítottak Fehér Rolanddal (Suhajda Dániel), megőrül, és felrobbantja az irodaházat, emiatt ötven ember meghal. Egy ideig szökésben volt, aztán visszatért Csillagkútra, később Olaszországba ment, ahol koronavírusosan egy kórház intenzív osztályra került. Majdnem sikerült elkapni, de megszökött, a csillagkúti kórházban pedig túszul ejtette az ott dolgozókat. Végül Roland ölte meg. 

bogdanyi-titanilla
Fotó: SuperTV2/Jóban Rosszban

Szomorú vagyok, hogy így ért véget ez az egész kaland. Nagyon szerettük Danival a mi kis párosunkat, mindig megpróbáltunk egy kis humort is vinni bele. A visszajelzések alapján a nézők is nagyon szerették Tünde és Roland párosát, úgyhogy sajnálom, hogy így ért véget a történetük.  

A cikk az ajánló után folytatódik

 A 34 éves sztár búcsúvideójában azt mesélte, több emlékezetes jelenete is volt a három év során: az egyik Aliz megölése volt a hídon, egy másik, amikor az egyik ápolót lelökte a tetőről - az utóbbi az előkészületekkel és a kivitelezéssel igazán hollywoodi volt.

bogdanyi-titanilla-suhajda-daniel
Fotó: SuperTV2/Jóban Rosszban

- Nagyon jó emberekkel találkoztam, nagyon sokat tanultam, az életem egyik legizgalmasabb három éve volt. És egyben a legfárasztóbb is, de megérte - vallotta be. 

A Jóban Rosszban egykori sztárja, Novák Heni Amerikában él

Novák Henit a TV2-n futó Jóban Rosszban sorozatból ismerhette meg a közönség, ő alakította Bakó Lindát egészen 2010-ig, majd úgy döntött, egész életét hátrahagyva Amerikában kezd új életet. Ebben az évben otthagyta a sorozatot, hogy a Nagy Ő című műsorból ismert teniszezővel, Noszály Sándorral új életet kezdjenek a tengerentúlon.

Ezt is szeretjük