Gyönyörű, őszi esküvőn nősült a TV2 sztárja: két gyermek után vette el párját

Suhajda Dániel, a Jóban Rosszban sorozat színésze feleségül vette két kislánya édesanyját.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A TV2 Jóban Rosszban című sorozatának sztárja, a Fehér Rolandot alakító Suhajda Dániel feleségül vette két kislánya édesanyját. A gyönyörű Fannival több mint öt éve alkotnak egy párt, két évig jártak jegyben. 

Az esküvőt előbb második gyermekük születése, aztán a világjárvány miatt halasztották el: júniusra tervezték, végül a nyári helyett egy gyönyörű, őszi esküvőt tartottak. 

Suhajda Dániel esküvő

A pár első gyermeke, Léna 2016 őszén jött világra, Bella pedig két évvel később, 2018 szeptemberében született. Az esküvőn koszorúslányok voltak, míg a színész első házasságában született fia, a hétéves Lázár a gyűrűket vitte.  

A ceremóniáról a Story magazinnak meséltek, a lapban természetesen fotók is láthatóak a meseszép menyasszonyról és a vőlegényről. Fanni egy hófehér csipkekreációban mondta ki a boldogító igent, a ruhát csak az esküvő előtt egy héttel rendelte meg. A szervezés többi része miatt sem idegeskedtek, egy laza, meghitt napot szerettek volna a szeretteikkel, ami meg is valósult. 

A cikk az ajánló után folytatódik

- Dani talált egy panziót az interneten közel Budapesthez Szigetmonostoron. És ez a legelső hely, amit megnéztünk, mindjárt tökéletesnek is bizonyult - mesélte Fanni, aki az esküvői tortára maga készítette a díszt. 

A bevonulózenéjüket filmnézés közben választották ki egy romantikus alkotásból. A ceremónia meghatóra sikeredett, a fogadalomtételeik felolvasásakor nem csak a menyasszony, a vőlegény is sírt, valamint a násznép is könnyezett. 

Kecskés Tibor, vagyis Kefir esküvője

Az énekes 2020. május elsején eljegyezte párját. Az esküvővel sem vártak sokat, augusztus 31-én kimondták a boldogító igent, a nagy napjukat pedig egyedül a Fókusz követhette nyomon. Mihalyi Mariann, aki 2011-ben bejutott A szépségkirálynő című műsor döntőjébe, gyönyörű menyasszony volt, a templomi és a szabadtéri ceremónián úgy nézett ki hófehér, uszályos ruhájában, mint egy hercegnő.

Ezt is szeretjük