Bodrogi Gyula unokája ennyire dögös volt a Glamour-gálán: alig ismertük fel a 20 éves Enikőt

Bodrogi Enikő combvillantós, extravagáns szettben ment a Glamour Woman of the Year-gálára.

bodrogi-enikő-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Mint az előző években, a 2023-as Glamour Woman of the Year-gálára is számos hazai sztár kapott meghívást. A már évek óta a rivaldafényben élő hírességeken túl olyan arcok is végigvonultak a vörös helyett ezúttal "zöld szőnyegen", akik az elmúlt egy esztendőben robbantak be igazán a köztudatba.

A 2022-es X-Faktor tehetségei is részt vettek az eseményen: a győztes Sólyom Bernadett, a második helyezett, Mihályfi Luca és az ötödik helyen végzett Bodrogi Enikő közösen és külön-külön is fotózkodtak.

Bodrogi Enikő a Glamour-gálán

Bodrogi Gyula kisebbik unokáját kislányként ismerhette meg a nagyközönség. Ha nem is szerepelt rendszeresen a tévében, nagyapja oldalán láthattuk itt-ott, például a Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsorban és néhány közös fellépésükön. 

Sólyom Bernadett, Bodrogi Enikő és Mihályfi Luca így pózoltak együtt a fotósok előtt.
Sólyom Bernadett, Bodrogi Enikő és Mihályfi Luca így pózoltak együtt a fotósok előtt.
Fotó: Femina/Rátkai Márk

Végignézhettük, ahogy cuki gyerkőcből gyönyörű, fiatal nővé változott - a díjátadón pedig egy újabb arcát is megmutatta, ebben az extravagáns és dögös szettben elsőre alig ismertük fel.

Az öltözéke a trendi stílust ötvözte a nőiességgel: a rojtokban végződő farmerszoknyából kivillanó combja a szexi összhatásra erősített rá, a csipkeujjú farmerdzseki pedig fiatalossá, üdévé és különlegessé tette az öltözéket.

bodrogi enikő 2
Fotó: Femina/Rátkai Márk

A haját is máshogy viselte, mint amit eddig megszokhattunk tőle. A tehetségkutató színpadán általában laza hullámokban omlott a vállára, ezúttal viszont szoros copfba fésülték neki.

Nézd végig a 2023-as Glamour-gála legszebb estélyi ruháit!

Fotókon mutatjuk a 2023-as Glamour Women of The Year legszebb estélyi ruháit. Lola, Megyeri Csilla és Nagy Adri is ámulatba ejtő kreációt viselt.

Cover-fotó: Femina/Rátkai Márk

Ezt is szeretjük