Bódi Margó 59 évesen kirobbanó formába hozta magát: testhezálló ruhában mutatta meg alakját
Bódi Margó életmódváltásnak köszönheti, hogy visszakapta régi formáját. Ragyogóan festett a Tények Pluszban.

bódi-margó-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bódi Margó hétköznapjai az utóbbi időben nem a munkáról, hanem egészsége visszaszerzéséről szóltak. Ízületi fájdalmai miatt nehezére esett a mozgás, a csinos, magas sarkú cipőkről is le kellett mondania.

Megelégelte, hogy fájdalmakkal küzd, életmódváltással és egy különleges gyógykészítménnyel nyerte vissza a régi formáját.

Bódi Margó testhezálló ruhában

Friss fotói magukért beszélnek. Süt róluk, hogy a májusban 60. születésnapját ünneplő énekesnő mennyire jól érzi magát a bőrében. Bátran felvesz testhezálló fazonú darabokat is, amelyek kihangsúlyozzák nőies idomait. Erre a fekete-piros ruhára azt mondta, olyan, mintha csak rászabták volna.

bódi-margó-1
Fotó: TV2/Tények Plusz

Rajong a nőies ruhákért, és immár, hogy nincsenek panaszai, ismét hódolhat az egyik kedvenc elfoglaltságának, a vásárlásnak.

Amikor a boltok kínálatát veszi szemügyre, mindig a színes, virágmintás holmik keltik fel a figyelmét, szerinte ezek állnak neki a legjobban, ezek passzolnak a személyiségéhez. Az öltözködésnél arra is ügyel, amit visel, megfeleljen a roma szabályoknak.

- Lovári kasztba tartozó asszony vagyok, tehát tradicionális az életem. Térd alatt engedett meg a szoknyaviselet nekünk - ecsetelte a Tények Pluszban.

Ebben a dögös bőrszoknyában is láthattuk a TV2 képernyőjén.
Ebben a dögös bőrszoknyában is láthattuk a TV2 képernyőjén.
Fotó: TV2/Tények Plusz

Arról is beszélt, hogy mind a hétköznapokban, mind a koncerteken nagy gondot fordít a külsejére. Ugyanakkor azt is szem előtt tartja, hogy olyan fazonú ruhadarabokat válasszon, amelyek kényelmesek, könnyű bennük mozogni.

- Sokat megyek piacra, otthon tevékenykedem, unokázom, járok edzésre. Most már mindennap tudok menni gyalogolni, és többet tudok mozogni. A fellépéseken Gusztival mindketten mindig elegánsan jelenünk meg. Mindig megadom a módját, magas sarkút húzok, a hajam és sminkem is rendben van.

60 fölötti magyar sztárok bikiniben

Képes összeállításunkban hatvan fölötti magyar sztárokat mutatunk, akik ragyognak bikiniben. Íme Sütő Enikő, Szűcs Judith vagy Bíró Ica strandolós fotója.

Cover-fotó: TV2/Tények Plusz

Ezt is szeretjük