A 62 éves Kiszel Tünde áttetsző felsőben: ilyen merész dekoltázzsal állt kamerák elé

Kiszel Tünde a Life TV Ébredj Velünk! műsorának vendége volt. Felforrósította a levegőt a stúdióban, olyan dögös szerelésben érkezett.

kiszel-tünde-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Naptárdíva - elég csak ezt a szót kimondanunk, hogy a magyar tévénézők tudják, kire gondolunk. Kiszel Tünde 1992 óta szerepel a képernyőn, a kezdetekben több csatornánál dolgozott szerkesztő-riporterből 1995-ben a Budapest Európa Televízió háziasszonya lett.

2002-ben édesanyává vált, ez az évszám egybeesik azzal, amikor először megjelentette naptárját. Immár 21 esztendeje, hogy minden évben jelentkezik új kalendáriummal, amelyek mind más-más tematika alapján készültek.

Kiszel Tünde áttetsző felsőben

A Life TV Ébredj Velünk! című műsorában a 2022-es kiadványt mutatta meg, ami a Történelmi korok fantázianévre hallgat. A stúdióba végtelenül dögös szerelésben érkezett, egy áttetsző anyagból készült topot viselt, amely kihangsúlyozta dús kebleit.

A merész összeállítást látva nem meglepő, hogy a 62 éves híresség arról számolt be a produkció műsorvezetőinek, Ábel Anitának és Holdampf Lindának, hogy rengeteg hódolója akad, de azt is hozzátette, nehéz dolga van annak a férfinak, aki neki udvarol, hiszen magasra teszi a lécet.

- Fontos, hogy legyen sármos, legyen kedves és romantikus, és persze kellő érzelmi intelligenciával rendelkezzen. A barátnőim azt mondják, ilyen férfi nem nagyon létezik, de nem adom fel, keresem - vallotta be az adásban.

A kulisszák mögött a műsor többi vendégével is fotózkodott.
A kulisszák mögött a műsor többi vendégével is fotózkodott.
Fotó: Instagram/Kiszel Tünde

Arról is szó esett, mivel telnek a napjai. Elárulta, hogy pörgős tempó jellemzi az életét. Rendszeresen hívják meg leány- és legénybúcsúk sztárvendégének, és születésnapokra is sokszor igent mond. Emellett újságíróként dolgozik, a Sikeres Nők magazinba számos művésszel készített interjút.

60 fölötti magyar sztárok bikiniben

Sütő Enikő 18 évesen, a hetvenes években lett egy csapásra ismert, amikor Fabulon naptejet reklámozott. A 63 éves sztár ma is szenzációsan néz ki bikiniben, friss fotóját, amiben világoskék bikinit visel, rengetegen elhalmozták bókokkal. Képes összeállításunkban nemcsak őt láthatod bikiniben, hanem több hatvan fölötti magyar sztárt is, így Kiszel Tündét vagy Karda Beát is.

Cover-fotó: Life TV/Ébredj Velünk!

Ezt is szeretjük