Bódi Gusztiék soha nem látott fia a Séfek séfében: évek óta nem beszélt a szüleivel

Kis Bódi Guszti a műsorral szüleinek akart bizonyítani. Úgy érzi, nem kap elég figyelmet tőlük.

bódiék-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Séfek séfe negyedik évadának első adása nagy meglepetéssel zárult: Bódi Guszti soha nem látott fia feleségével karöltve mérettette meg magát a válogatón. 

Kis Bódi Guszti elárulta, nem csak a fődíjért jelentkezett, a családjának akart bizonyítani, hiszen az utóbbi években nagyon megromlott köztük a kapcsolat.

Bódi Guszti fia a Séfek séfében

A főzés előtt Ördög Nórának számolt be arról, akárhányszor látja szeretteit, mindig összetörik a szíve. Az emberekben a Bódi famíliáról az a kép él, összetartanak, ám rá nézve ez az elmúlt években nem igaz, hiszen évek óta nem beszélnek egymással.

kis-bódi-guszti
Fotó: TV2/Séfek séfe

- A szüleimet az egész ország ismeri, rengeteg sikerünk volt közösen, de sajnos ez az utóbbi időben megváltozott - mondta el a műsorban.

- Néha olyan érzésem van, mintha a kis Bódi Guszti nem is létezne (…) Nem egyszer, nem kétszer fölbe tiportak. 

Kétszer ki is lettem tagadva.

Úgy érzi, nem kapta meg a kellő figyelmet, és ez nagyon rosszul esett neki. A Séfek séfével szerette volna bebizonyítani, hogy a show-biznisz neki való, és egyedül is helyt tud állni. Az étele megalkotása során nagyon megcsúszott az idővel, nem sikerült kitálalnia a tervezett fogást. Végül a zsűri nem juttatta tovább a következő fordulóba.

Bódi Csabi felesége

Bódi Csabi dalaiban gyakori motívum a szerelem: az érzelmek terén van miből merítkeznie, 15 éve él boldog házasságban feleségével, Ginával. Az asszonyhoz még egy dalt is írt. A Drága, szép feleségem című szerzeményben a zenéjén keresztül fejezte ki, mennyire szereti és megbecsüli a nőt, akit maga mellett tudhat.

Ezt is szeretjük