Bódi Margó ilyen szép fiatalkori fotóján: Gusztival 46 éve elválaszthatatlanok

Bódi Margó és Guszti öt évtizede élnek együtt szeretetben, mindkettejük számára a család a legfontosabb.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bódi Margó és Guszti neve az évtizedek során összeforrt: a házaspárt nem csak két fiuk és öt unokájuk köti össze, a zenei életben is összefonódott a karrierjük. 

Az énekesnő és férje 46 éve házasok, elválaszthatatlanok, jóban-rosszban kitartanak egymás mellett. 

Bódi Margó fiatalkori fotón

"1975-ben mosolyogva elindultunk az élet rögös útján, letapostunk 46 évet, és még mindig mosolygunk" - írta Bódi Margó a közösségi oldalára posztolt fotómontázshoz, aminek jobb oldali képe idén szeptemberben készült, míg a fekete-fehér felvételeken még fiatalok. 

- Minket a tradíció és a szegénység is összeköt. Több összetevője van az öt évtizede tartó házasságunknak: az egymás iránti tisztelet és szeretet, meg az, amiben felnőttünk. Mindig azon voltam, hogy Margónak és a gyerekeknek jó legyen. Nekem a család szent, és hál’ istennek mind a ketten így nevelkedtünk. Akik velem együtt nőttek fel, mind 45-46 éve együtt vannak. Nálunk a házasság mindhalálig szól - mondta Bódi Guszti augusztusban a Mokkában

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

- Mi gyerekkorunk óta vagyunk együtt, én 15 éves korom óta vagyok a felesége - a tradíciók szerint, mert hivatalosan nem lehetne. Szinte ő nevelt engem, és fordítva. Két gyerek elindult valahonnan, és elértünk ide. A szegénység vagy akár a jólét, a sikerek, a gyerekek, az unokák megszületése nagyon össze tud kovácsolni - tette hozzá Bódi Margó. 

A régi felvételnek azt a verzióját, amelyiken mindketten egy képen láthatóak, Bódi Margó 2020-ban is megmutatta, akkor is mellé tett egy friss fotót. 

2020 júniusában kisebbik fia, Csabi készített egy fotómontázst: az első képen a másodszülött gyermek még kisbaba, Bódi Margó pedig 18 éves, míg a második kép harminc évvel később készült kettejükről. 

Lang Györgyi fiatalkori fotói

Bár nem kifejezetten művészcsaládba született, hiszen édesapja, Lang Elemér a Budapesti Honvéd Kosárlabda-szakosztályának elnöke volt, róla már kislányként bebizonyosodott, hogy a szórakoztatóipar lesz a jövője. Képes összeállításunkban csokorba szedtük Lang Györgyi fiatalkori fotóit, amelyek még azelőtt készültek róla, hogy Falusi Mariann-nal megalapították a Pa-Dö-Dőt.

Ma 64 éves Lang Györgyi: felismered fiatal színésznőként, fekete hajjal?

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük