Botrány lett Bódi Gusztiék legidősebb fia miatt: TV2-s szereplése miatt testvére is kiosztotta

Bódi Guszti és Bódi Margó sorra kapják a mocskolódó üzeneteket, mióta legidősebb fiuk feltűnt a tévében.

Bódi Csabi testvére
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ahogy azt mi is megírtuk, a Séfek séfe múlt heti válogatóján Bódi Guszti és Margó soha nem látott fia bukkant fel. Kis Bódi Guszti nemcsak a főzőtudományát mutatta be a műsorban, hanem egy vallomást is tett: évek óta nem áll szóba vele a családja.

A férfi azt állította, bár a közönség szemében a Bódi família összetartó, az életben ez nincs így, őt kétszer is kitagadták, ami nagyon fáj neki.

Bódi Csabi testvéréről

Kijelentései alaposan felkavarták az állóvizet a család körül. Bódi Guszti és Margó sorra kapják a mocskolódó kommenteket azóta. A családfő emiatt már aludni sem tud, az édesanyát pedig sírási rohamok gyötrik.

Kis Bódi Guszti és felesége a Séfek séfében.
Kis Bódi Guszti és felesége a Séfek séfében.
Fotó: TV2/Séfek séfe

A botrány kirobbanása után végül kisebbik fiuk, Bódi Csabi törte meg a csendet. Kötelességének érzi, hogy megvédje a szüleit, akik annyira összetörtek, hogy nem képesek beszélni a nyilvánosság előtt. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

Az énekes szerint, ha megszólalnának, azzal lejáratnák magukat, és bátyjának is ártanának. Úgy gondolja, ahhoz, hogy visszaálljon a béke, kis Gusztinak kell megtennie az első lépést.

- Szeretném megkérni kis Gusztit arra, hogy legyen kedves, hagyjon fel azzal, hogy 

a médiában 15 perc hírnévért cserébe kiárulja a Bódi családot! 

- Ennek ellenére nagyon szeretjük őt, és büszkék vagyunk rá mindazért, amit elért. Ha békülni szeretne, keressen fel valamelyikünket! Minden további nélkül nyitottak vagyunk erre, de neki kell megtennie az első lépést, méghozzá kellő tisztelettel, nem pedig támadó jelleggel - írta meg üzenetét a Blikk.

Sok olyan pletyka látott napvilágot, amely szerint ifjabb Bódi Gusztitól drogproblémái miatt fordult el a családja. Bódi Csabi ezt is tisztázta.

- Kikérem magamnak azt, hogy ő egy drogos lenne! Megvívta a maga harcát az életben, sikerült legyőznie a démonjait, és talpra állt, amiért mi mindannyian nagyon büszkék vagyunk rá!

Bódi Csabi felesége

Bódi Csabi dalaiban gyakori motívum a szerelem: az érzelmek terén van miből merítkeznie, 15 éve él boldog házasságban feleségével, Ginával. Az asszonyhoz még egy dalt is írt. A Drága, szép feleségem című szerzeményben a zenéjén keresztül fejezte ki, mennyire szereti és megbecsüli a nőt, akit maga mellett tudhat.

Bódi Csabi ritkán látott felesége gyönyörű nő: 15 éves házasok Ginával

Nézegess képeket!

Elolvasom

Cover-fotó: Instagram/Bódi Csabi, TV2/Séfek séfe

Ezt is szeretjük