A szórakozóhely válasza Gáspár Laci balhéjára: így másként hangzik a sztori
A Gáspár Laci balatonfüredi balhéjáról készült videó futótűzként terjedt el a neten, az énekes után a bár is kitálalt.

gáspár-laci-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Futótűzként terjedt el az interneten a videó Gáspár Laci balhéjáról egy balatonfüredi szórakozóhelyen. A felvételen jól látszik, önmagából kikelve, káromkodva ordít a hely alkalmazottaival.

Az énekes Balázsék rádióműsorában mesélte el, mi történt azon az ominózus estén. Feleségével, Nikivel nem vették észre, mennyire későre jár, és záróra után is a bárban maradtak, mire annak alkalmazottai durván kitessékelték őket.

Gáspár Laci szórakozóhelyes balhéja

- Az egyik pillanatról a másikra, ahogy kértük ki az italokat, a pultos srác olyat szólt, hogy nem akartam elhinni. Valami olyasmit, hogy "takarodjatok innen most már"... nagyon durván.

Azt mondta, ez volt a kiváltó oka az egész vitának, ami dulakodásba fulladt. Nikit állítólag kétszer is meglökték úgy, hogy kék-zöld foltokat szerzett. Az összeszólalkozás hevében az előadót büdös cigánynak nevezte valaki.

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A Bors megkeresésére a szórakozóhely tulajdonosa is elmondta alkalmazottai verzióját, a sztori így másképp hangzik. Nyilatkozatából kiderül, a szórakozóhely négykor zár, de Gáspár Laciék többszörös felszólításra sem távoztak onnan.

Akkor pattant el a húr, mikor harmadszor szóltak nekik, a híresség felháborodva oktatta ki a pultost, hogy mit képzel magáról.

gáspár l
Fotó: RTL Klub/X-Faktor

A szórakozóhely szóvivője azt elismerte, valóban elhangzott egy megjegyzés az énekes származását illetően. 

- Kevésbé hallatszik a videón, de mielőtt a kolléganő a származását firtatta volna, ott egy "leszbikus k*rva” kipattant a szájából… Itt megjegyezném, mindenféle rasszizmustól elhatárolódunk. Nyilván ilyen stílusra a válasz is hasonló volt, de kénytelen volt a porta és a személyzet is az ő szintjére süllyedni, mivel a szép szóból nem értett. 

Opitz Barbi meztelen videója

Opitz Barbiról meztelen videó terjeng a neten. Kiderült, a 2016-os X-Faktor győzteséről készült kompromittáló felvételt volt párja töltötte fel az internetre a szakításuk után.

Cover-fotó: RTL Klub/X-Faktor

Ezt is szeretjük