A szórakozóhely válasza Gáspár Laci balhéjára: így másként hangzik a sztori

A Gáspár Laci balatonfüredi balhéjáról készült videó futótűzként terjedt el a neten, az énekes után a bár is kitálalt.

Gáspár Laci szórakozóhelyes balhéja
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Futótűzként terjedt el az interneten a videó Gáspár Laci balhéjáról egy balatonfüredi szórakozóhelyen. A felvételen jól látszik, önmagából kikelve, káromkodva ordít a hely alkalmazottaival.

Az énekes Balázsék rádióműsorában mesélte el, mi történt azon az ominózus estén. Feleségével, Nikivel nem vették észre, mennyire későre jár, és záróra után is a bárban maradtak, mire annak alkalmazottai durván kitessékelték őket.

Gáspár Laci szórakozóhelyes balhéja

- Az egyik pillanatról a másikra, ahogy kértük ki az italokat, a pultos srác olyat szólt, hogy nem akartam elhinni. Valami olyasmit, hogy "takarodjatok innen most már"... nagyon durván.

Azt mondta, ez volt a kiváltó oka az egész vitának, ami dulakodásba fulladt. Nikit állítólag kétszer is meglökték úgy, hogy kék-zöld foltokat szerzett. Az összeszólalkozás hevében az előadót büdös cigánynak nevezte valaki.

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

A Bors megkeresésére a szórakozóhely tulajdonosa is elmondta alkalmazottai verzióját, a sztori így másképp hangzik. Nyilatkozatából kiderül, a szórakozóhely négykor zár, de Gáspár Laciék többszörös felszólításra sem távoztak onnan.

Akkor pattant el a húr, mikor harmadszor szóltak nekik, a híresség felháborodva oktatta ki a pultost, hogy mit képzel magáról.

gáspár l
Fotó: RTL Klub/X-Faktor

A szórakozóhely szóvivője azt elismerte, valóban elhangzott egy megjegyzés az énekes származását illetően. 

- Kevésbé hallatszik a videón, de mielőtt a kolléganő a származását firtatta volna, ott egy "leszbikus k*rva” kipattant a szájából… Itt megjegyezném, mindenféle rasszizmustól elhatárolódunk. Nyilván ilyen stílusra a válasz is hasonló volt, de kénytelen volt a porta és a személyzet is az ő szintjére süllyedni, mivel a szép szóból nem értett. 

Opitz Barbi meztelen videója

Opitz Barbiról meztelen videó terjeng a neten. Kiderült, a 2016-os X-Faktor győzteséről készült kompromittáló felvételt volt párja töltötte fel az internetre a szakításuk után.

Opitz Barbiról meztelen videó terjed a neten: volt párja tette ki róla

Opitz Barbi kizárólag az exének szánta a pikáns videót. A férfi a szakításuk után töltötte fel az internetre.

Elolvasom

Cover-fotó: RTL Klub/X-Faktor

Ezt is szeretjük