Gáspár Laci káromkodva ordibált egy szórakozóhelyen: ezzel magyarázta viselkedését
Gáspár Laci állítja, nem akart senkit megbántani, ki kellett állnia magáért, amikor belekötöttek.

gaspar-laci-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gáspár Laci káromkodva ordibált egy szórakozóhelyen: a videó erről kedden délután került ki a Redditre. 

„Instagram! Most mondjad, tesó! Élőben mondom, 350 ezer ember néz! Most mondjad, b… meg! Bejöttem ide a feleségemmel szórakozni, b… meg!” - hallható a felvételen. 

Gáspár Laci videó

A közösségi oldalra feltöltött videón az énekes megpróbál maga mellé rángatni egy fiatal felszolgálót, hogy őt is lehessen látni az élőzésekor, de a nő ellenáll. Többen nyugtatgatják, azt mondják neki, magát járatja le. Az is kiderül, valaki büdös cigánynak nevezte, ezért is kelt ki magából. 

Gáspár Laci az Instagram-oldalán a 24 óráig elérhető Insta-storyban adott magyarázatot a viselkedésére. 

„Köszönöm szépen annak, aki felrakott egy szóváltást rögzítő videót egy közösségi oldalra, legyen ettől boldog. Az a helyzet, hogy most láthattátok, milyen vagyok, amikor a származásom miatt belém kötnek, bántanak, és a feleségemet is a szájukra veszik. Sajnálom, hogy egy szórakozóhelyen ilyen megtörténhet egy kellemes estén, amikor szórakozni, kikapcsolódni szeretnénk. Én nem akartam senkit megbántani, de van olyan szituáció, amikor ki kell állnom magamért, magunkért. Béke és szeretet!” - írta. 

Opitz Barbi meztelen videója

Opitz Barbiról meztelen videó terjeng a neten. Kiderült, a 2016-os X-Faktor győzteséről készült kompromittáló felvételt volt párja töltötte fel az internetre a szakításuk után.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-fotó: RTL Magyarország

Ezt is szeretjük