Tolvai Reni hatalmas balhéja a Megasztárban: hiába volt a tiltás, fellázadt
Tolvai Reni nem volt kibékülve azzal a külsővel, amit a tehetségkutatóban megálmodtak neki.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tolvai Renit 12 ezer ember közül válogatták be a Megasztár 2010-es évadába. Bár az élő show-ba nem a nézői szavazatok alapján került be, hanem vigaszágon a zsűri juttatta be, végül annyira megszerette a közönség, hogy ő lett a széria győztese.

A nagyváradi lány élete fenekestől fordult fel a tehetségkutató után. Elhalmozták fellépésekkel, valamint egy menedzsment kezdte el egyengetni a karrierjét. 

Tolvai Reni a haja miatt lázadt a Megasztárban

A csapat nem csak a koncertek leszervezésében segítette, a megjelenését illetően is határozott elképzelésekkel álltak elő. A verseny után például szigorú diétára fogták. Nem ez volt az első eset, hogy beleszóltak abba, hogyan nézzen ki. A Megasztár készítői olyan hajszínt erőltettek rá, amellyel egy cseppet sem volt kibékülve.

tolvai reni 1
Fotó: Facebook/Megasztár

- Nem akartam a szőke hajat, örök életemben vörös, hosszú hajú lány voltam. Mikor bekerültem a Megasztárba, azt mondták, hogy: „Olyan szép vagy, de annyival szebb lennél platinaszőke, rövid hajjal!”. Mondtam, hogy nem akarom, mert nem az a típus vagyok, aki szőkét tud viselni. Erre azt válaszolták, hogy ezt nem én döntöm el, aláírtam a szerződést, ők mindenkit jobbá, szebbé fognak átváltoztatni - mesélte az énekesnő az 1Kanapén vendégeként.

tolvai-reni-youtube
Fotó: YouTube/ZSHOW time

Hatalmas nyűggel járt számára az a frizura, hiszen egy ilyen rövid, tépett fazon csak akkor mutat kifogástalanul, ha azt fodrász szárítja be. Ráadásul önértékelési problémák kezdtek kialakulni nála, annyira nem tudott megbarátkozni azzal, amit a tükörben látott.

Fogtam magam, és elmentem sunyiban fodrászhoz, és visszafestettem vörösre.

- Ebből óriási botrány volt, mert nem szóltam a menedzsmentnek, nem szóltam senkinek (…) Két napig lehettem vörös, aztán vissza kellett festenem a szőkét.

Galambos Dorina egykor és ma

Galambos Dorinát vadóc, 19 éves lányként ismertük meg a Megasztár 2003 októberében indult, legelső évadában. Az évek során vonzó nő lett belőle, aki szőke hajra váltott. 2022 tavaszán nemcsak a klipjeit nyomon követők és a koncertjeire járók láthatják a 38 éves sztárt, hanem a tévénézők is. Az immár nyolcadik évadával jelentkező Sztárban Sztár című szórakoztató műsor 12 versenyzője közül ő az egyik.

Ezt is szeretjük