Galambos Dorina a Megasztárban barna tini volt: mára szőke bombázó lett belőle
Galambos Dorina a Sztárban Sztár leszek nyolcadik évadában tér vissza a TV2 képernyőjére.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Galambos Dorinát vadóc, 19 éves lányként ismertük meg a Megasztár 2003 októberében indult, legelső évadában. 

Volt férjével is a TV2 tehetségkutatója hozta össze: Pély Barna, a United együttes frontembere a zsűriben foglalt helyet. 2013-ban házasodtak össze, 2018-ban jelentették be, hogy úgy döntöttek, elválnak. 

Galambos Dorina a Sztárban Sztár versenyzője

Galambos Dorina bekerült a Megasztár első évadának 12 legjobb versenyzője közé, a műsorból másodikként esett ki. 2008-ban alapította a jazzes vonalon zenélő Mrs Columbo zenekart, 2020-ban elindította a fiatalabb korosztályt megcélzó, elektronikus hangszerelésű Diorát, és az Izzó nevű formációval is fellép, készít dalokat.

Galambos Dorina a Megasztár című CD aranylemezével a kezében a Megasztár című televíziós zenei tehetségkutató műsor döntőjében 2004. április 3-án a Millenáris Parkban.
Galambos Dorina a Megasztár című CD aranylemezével a kezében a Megasztár című televíziós zenei tehetségkutató műsor döntőjében 2004. április 3-án a Millenáris Parkban.
Fotó: MTI/Kovács Tamás

A barna hajú, csinos, fiatal lányból az évek során vonzó nő lett, aki szőke hajra váltott. 2022 tavaszán nemcsak a klipjeit nyomon követők és a koncertjeire járók láthatják a 38 éves sztárt, hanem a tévénézők is.

A 2022. február 6-tól vasárnap esténként immár nyolcadik évadával jelentkező Sztárban Sztár című szórakoztató műsor 12 versenyzője közül ő az egyik, aki hétről hétre megmutathatja, mennyire jól tud egy másik zenész bőrébe bújni. 

galambos-dorina-2022
Fotó: TV2

Galambos Dorina nagy kihívásnak tartja a műsort, mert egy előadónak nemcsak a hangkarakterét kell lemásolni, hanem a technikáját is. 

- Képzeld el, hogy Michael Jacksont kapod, vagy egy másik ikonikus popsztárt! Nem elég, hogy hangilag hozol valakit, a mozdulatait is le kell venni. Nagyon érdekel, milyen lesz majd egy férfi bőrébe bújni. Szerintem egy lánynak könnyebb fiút hoznia, mint a fiúknak lánynak öltözve magas sarkúban illegetni magukat. Ez egy csomó vicces helyzetet szül, de izgatottan várom, milyen feladatokat fogok kapni. 

galambos-dorina-sztarban-sztar
Fotó: TV2

- Természetesen vannak olyan előadók, akiket nagyon szeretek amúgy is hallgatni, akiket sokat hallgattam életem során, és tudom, hogy könnyebben meg tudom formálni hangilag, és esetleg hasonlítunk is. Jó dolog lenne, ha ilyet kapnék - vallotta be bemutatkozó videójában. 

G.w.M felesége, Nagy Melanie a Megasztárban

Kulcsár Edina új párjának felesége, Nagy Melanie Vadonatúj munkahelyén, a DikH Rádióban nyilatkozott az RTL Klub riporterének. A gyönyörű nő követőtábora az Instagramon pár nap alatt 50 főről 30 ezerre nőtt. Bár most nem vonzza a rivaldafény, 2008-ban szerepelt a TV2 Megasztár című tehetségkutatójának negyedik évadában. 

Ezt is szeretjük