Meglepő, Bochkor mit mondott Várkonyi Andira a reggeli műsorban
Bochkor Gábor már a nevét sem mondja ki Várkonyi Andreának.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bochkor Gábort megviselte, amikor Várkonyi Andrea tavaly nyáron elköltözött lányukkal a közös otthonból. A műsorvezető novemberben beszélt arról, mennyire neheztel volt párjára, aki szerinte nem adott esélyt a kapcsolatuk megmentésére, párterápiára sem ment el vele, ő hiába javasolta, pedig egy pszichológustól mást várt volna. Azt is sérelmezte, hogy nyaralása után egy félig üres lakás várta, Várkonyi Andi titokban költözött el Nórival. 

Persze, ezekre a szavakra egykori szerelme is reagált: ő azt mondta egy decemberi interjúban, hogy ő éveken át rengeteg energiát fektetett a kapcsolatuk megmentésébe, folyamatosan jelezte, hogy baj van, de Bochkor csak akkor próbálta megmenteni a közös életüket, amikor Várkonyi szemében az már menthetetlen volt  

Az interjúból az is kiderült, hogy a volt sztárpár már csak a lányukat érintő dolgokról beszél egymással, és akkor találkoznak, amikor a rádiós elmegy a lányáért. Hogy hűvös a viszonyuk, és Bochkor Gábor még nem dolgozta fel, 12 év után szakítottak, azt az is jelzi, ahogy az 54 éves sztár a Music FM Önindító című reggeli műsorában beszélt Várkonyi Andreáról. 

bochkor-gabor
Fotó: TV2

Bochkor arról mesélt, hogy Nóri lányával örültek a hónak, ami megmaradt a kertjében is: szánkóztak, aztán hógolyózni is akartak, de nem találták a lánya kesztyűjét.

- Nem tudom, hol van, mert a lelőhelyein hiába kerestem. Még írtam is a pszichológusnak, hogy nem vitte-e magával a nagy vehemenciájában, de nem. Írta, hogy nincs nála - idézte Bochkor Gábort a Ripost

Az, hogy a szokásos Andi megnevezés helyett pszichológusnak hívta Várkonyi Andreát, műsorvezetőtársainak is feltűnt. 

Ezt is szeretjük