Bochkor Gábor leszólta a női műsorvezetőket – Volt kolléganője is kiakadt rajta
Bochkor Gábor kijelentése volt kolléganője szerint arcátlan és lesajnáló.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bochkor Gábor másfél év kihagyás után 2020. augusztus 31-től újra rádiózik. Az ATV csatornán #Bochkor címmel fut talkshow-ja, a Retro Rádióban hasonló, Bochkor címmel jelentkezik. Minden hétköznap reggel 6-tól 10-ig lesz hallható műsorvezetőtársával, Lovász Lászlóval. 

Az 56 éves sztár az elmúlt években gyakran tett botrányos kijelentéseket. Most is áll a bál, pedig még el sem indult a rádióműsor.

Bochkor Gábor a női műsorvezetőkről

A Blikk vette észre, hogy amikor a Retro Rádió csütörtök esti vendége volt Abaházi Csaba műsorában, az Abaházi Presszóban, leszólta a női műsorvezetőket. Azt mondta, Liptai Claudián és Ábel Anitán kívül szerinte nincs olyan női műsorvezető, aki egyenrangú partnere egy férfi műsorvezetőnek, megközelíti egy férfi szintjét, és akinek átütő a személyisége, és szereti is a közönség.

bochkor-gabor-lovasz-laszlo
Fotó: Retro Rádió

- Szóval nehéz olyan nőt találni, aki szerethető is, és valamilyen szinten vicces is, van véleménye, és kiáll a férfiakkal szemben. Általában a nőket arra használják, hogy csinibaba vagy szexi lady legyen. Én örülnék, ha lenne ilyen – idézte szavait a lap.

A két szóba hozott női műsorvezetőn kívül nem említett mást, sem volt párját, Várkonyi Andreát, aki a FEM3 csatornán, majd a Life TV-n vezetett műsort, sem Ördög Nórát, Demcsák Zsuzsát, Jakupcsek Gabriellát, Kiss Ramónát vagy Peller Annát és Mariannt.

A cikk az ajánló után folytatódik

Vágó Piros is kiakadt volt kollégája kijelentésén. Ő 22 évig dolgozott műsorvezetőként, majd 2017 decemberében aztán úgy döntött, új kihívásokat és hivatást keres. Bochkorhoz hasonlóan dolgozott a Danubius, illetve a Sláger Rádióban is, 2000-ben és 2001-ben az év legnépszerűbb női rádiós műsorvezetőjének is megválasztották.

- Orcátlan, meglepő és furcsa ez a lesajnáló kijelentés. Például az ismertségi és kedveltségi adatok szerint nőként én ott voltam a legjobb háromban Sebestyén Balázs és Abaházi Csaba mellett - mondta a 47 éves sztár.

vago-piros
Fotó: Red Lemon

A jelenleg az ATV-nél dolgozó Jakupcsek Gabriella reakciója tömör és velős volt csatornabeli kollégája kijelentésére.

- Fel sem veszem, amit Gábor mond. Szerintem csak rossz napja volt, azt üzenem, aludja ki magát alaposan! – zárta rövidre a témát az 57 éves sztár.

A Danubius Cappuccino műsorvezetői egykor és most

Buza Sándorra a legtöbben talán a Danubius Rádió Cappuccino című műsorából emlékezhetnek, amit Jakupcsek Gabriellával és Gundel Takács Gáborral közösen vezettek. Nézd meg, mivel foglalkoznak a reggeli műsor házigazdái napjainkban!

Ezt is szeretjük