Bochkor Gábor leszólta a női műsorvezetőket – Volt kolléganője is kiakadt rajta
Bochkor Gábor kijelentése volt kolléganője szerint arcátlan és lesajnáló.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Bochkor Gábor másfél év kihagyás után 2020. augusztus 31-től újra rádiózik. Az ATV csatornán #Bochkor címmel fut talkshow-ja, a Retro Rádióban hasonló, Bochkor címmel jelentkezik. Minden hétköznap reggel 6-tól 10-ig lesz hallható műsorvezetőtársával, Lovász Lászlóval. 

Az 56 éves sztár az elmúlt években gyakran tett botrányos kijelentéseket. Most is áll a bál, pedig még el sem indult a rádióműsor.

Bochkor Gábor a női műsorvezetőkről

A Blikk vette észre, hogy amikor a Retro Rádió csütörtök esti vendége volt Abaházi Csaba műsorában, az Abaházi Presszóban, leszólta a női műsorvezetőket. Azt mondta, Liptai Claudián és Ábel Anitán kívül szerinte nincs olyan női műsorvezető, aki egyenrangú partnere egy férfi műsorvezetőnek, megközelíti egy férfi szintjét, és akinek átütő a személyisége, és szereti is a közönség.

bochkor-gabor-lovasz-laszlo
Fotó: Retro Rádió

- Szóval nehéz olyan nőt találni, aki szerethető is, és valamilyen szinten vicces is, van véleménye, és kiáll a férfiakkal szemben. Általában a nőket arra használják, hogy csinibaba vagy szexi lady legyen. Én örülnék, ha lenne ilyen – idézte szavait a lap.

A két szóba hozott női műsorvezetőn kívül nem említett mást, sem volt párját, Várkonyi Andreát, aki a FEM3 csatornán, majd a Life TV-n vezetett műsort, sem Ördög Nórát, Demcsák Zsuzsát, Jakupcsek Gabriellát, Kiss Ramónát vagy Peller Annát és Mariannt.

A cikk az ajánló után folytatódik

Vágó Piros is kiakadt volt kollégája kijelentésén. Ő 22 évig dolgozott műsorvezetőként, majd 2017 decemberében aztán úgy döntött, új kihívásokat és hivatást keres. Bochkorhoz hasonlóan dolgozott a Danubius, illetve a Sláger Rádióban is, 2000-ben és 2001-ben az év legnépszerűbb női rádiós műsorvezetőjének is megválasztották.

- Orcátlan, meglepő és furcsa ez a lesajnáló kijelentés. Például az ismertségi és kedveltségi adatok szerint nőként én ott voltam a legjobb háromban Sebestyén Balázs és Abaházi Csaba mellett - mondta a 47 éves sztár.

vago-piros
Fotó: Red Lemon

A jelenleg az ATV-nél dolgozó Jakupcsek Gabriella reakciója tömör és velős volt csatornabeli kollégája kijelentésére.

- Fel sem veszem, amit Gábor mond. Szerintem csak rossz napja volt, azt üzenem, aludja ki magát alaposan! – zárta rövidre a témát az 57 éves sztár.

A Danubius Cappuccino műsorvezetői egykor és most

Buza Sándorra a legtöbben talán a Danubius Rádió Cappuccino című műsorából emlékezhetnek, amit Jakupcsek Gabriellával és Gundel Takács Gáborral közösen vezettek. Nézd meg, mivel foglalkoznak a reggeli műsor házigazdái napjainkban!

Ezt is szeretjük