Felismered a Bestiák vörös bombázóját? A 49 éves Bedhy ma civil szakmát űz
Moór Bernadett a koronavírus-járvány kitörése után kezdett új foglalkozást keresni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ki ne emlékezne a ’90-es évek végének egyik legnépszerűbb lányegyüttesére, a Bestiákra? A három bombázóból álló trió dalai ma is a fülünkbe csengenek, sokan kívülről fújják A reggel túl messze van vagy a Fáj még, ha felhívsz című slágerek szövegét.

Az 1997-ben megalakult csapatnak Kozso volt a menedzsere, a tagjai pedig a szőke Miss Bee (Somorjai Ilona), a vörös hajú Bedhy (Moór Bernadett) és a fekete frizurás Honey (Papp Henriett voltak). 

A Bestiák énekesnője, Bedhy esküvői szertartásvezető lett

A banda 2001-ben oszlott fel, majd tíz esztendővel később DJ Dominique segítségével újra összeálltak, ezután Bestiák Showband néven vállaltak fellépéseket.

Manapság már csak ketten, Miss Bee és Bedhy foglalkoznak zenéléssel, ám - ahogy minden művészt - megviselte őket a koronavírus-járvány kitörése. A formáció vörös bombázója végül megelégelte a semmittevést, elhatározta, hogy nem ül a babérjain: 49 évesen esküvői szertartásvezető lett belőle.

- Ezt a bogarat, hogy a szertartásvezetés nekem milyen jól állna, a legjobb barátnőm, Bee ültette a fülembe évekkel ezelőtt, hiszen ő is elkezdett ceremóniamesterkedni. Most, hogy a pandémia alatt megcsappantak a fellépések, keresni kezdtem azokat a lehetőségeket, ahol a felszabadult kreatív energiáimat ki tudom élni - mesélte a Mokkában.

bedhy-mokka
Fotó: TV2/Mokka

Az esküvők világában korábban is járatos volt, hiszen rengeteg lagzin énekelt, valamint az is fontos szempont volt számára a munkakeresésben, hogy olyan foglalkozást találjon, amellyel örömet tud szerezni másoknak.

- Anyakönyvvezető és szertartásvezető között az a különbség, hogy én jogszerűen nem adhatom össze a párt. Ha kimondták a boldogító igent, akkor jön a szertartásvezető, akivel arra nyílik lehetőség, hogy mondjuk extrém helyszínen vagy szokatlan stílusú ceremónián ígérjenek örök hűséget egymásnak a szerelmesek - ezt már a Borsnak árulta el.

A '90-es évek énekesnői

Képes összeállításunkban mutatjuk, mennyit változtak a '90-es évek legnépszerűbb énekesnői napjainkban. Akkor és most fotókon Terecskei Rita, Lajtai Kati és a Fresh-lányok.

Ezt is szeretjük