Micsoda dolog ez? A magyar botrányhős síelget, amikor menyasszonya szül
Berki Krisztián síelni megy, amikor menyasszonya szülni fog.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az orvosok november 5-re írták ki a botrányhősként és nőcsábászként elhíresült Berki Krisztián várandós menyasszonyát, Hódi Pamelát.

Az egykori Fradi-vezér a szülés várható időpontjában azonban nem tartózkodik majd Budapesten, síelni fog. Ez nem meglepő azután, hogy a TV2 Mr. és Mrs., valamint Édes Élet című műsoraiban is kiderült, kapcsolatukban gyakoriak a nézeteltérések.

Síel, amikor Pamela szül?

- Voltunk tegnap orvosnál, és akár a napokban is megszülethet a baba, a nőgyógyász azt mondta, szerinte szerdáig meglesz - mesélte Berki Krisztián a TV2 Mokka című műsorának ma reggeli adásában.

A két műsorvezető, Tatár Csilla és Kárász Róbert kíváncsi volt arra, hogy az apuka eldöntötte-e már, bent lesz-e a szülőszobában, vagy sem.

- Egy picit összetett a dolog, mert egyrészt nem tudom, hogy itthon leszek-e - válaszolt a sármőr. 

- Figyelj, most ne haragudj már, de milyen dolog ez? Tényleg, amikor az első gyereked születik - kezdte korholni Kárász Róbert.

- Itthon leszek, Robi! Biztos, hogy hazaérek, nyolcszáz kilométerre leszek csak - próbált megnyugtató választ adni Berki.

A menyasszonya nem erőltet semmit

Tatár Csilla ezt szkeptikusan fogadta, szerinte ez nem kis távolság. A kismama is úgy vélekedett, párjának fogalma sincs a dolgokról. Ha esetleg a köldökzsinór a baba nyakára tekeredik, akkor intézkednie kell az orvosnak, és a baba egy órán belül megszületik, amire az apuka nem ér haza sehogy. De mint mondta, ő már beletörődött, Berkinek a saját lelkiismeretével kell elszámolnia.

- Én is tudom, hogy mindenképpen mellette van a helyem. Azt az egyet nem tudom, hogy bent kell-e lennem a szülőszobában, vagy sem. Szerintem akkor fogom eldönteni - mondta a 33 éves volt labdarúgó.

Hódi Pamela ezt a döntést is rábízza. Tiszteletben tartja azt is, ha a férfi nem szeretne bent lenni. Szerinte semmi értelme erőltetni, ha azt látja, hogy nem bírja a vért vagy azt, hogy ő szenved. Akkor inkább menjen ki, és küldje be az ő édesanyját. 

Ha a baba meg is születik november 5-e előtt, Tatár Csilla azt is furcsának tartja, hogy az apuka pár nap múlva elutazik, hiszen a párjának ekkor lenne rá a legnagyobb szüksége.

Berki válasza erre azt volt, hogy úgyis abban az időben szokták a férfiak a tejfakasztó bulikat tartani. Erre a női műsorvezető felvilágosította, hogy a szülés éjszakáján szokott az apuka a barátaival kirúgni a hámból, és nem több napon keresztül tart a féktelen duhajkodás.

Berki Krisztián többször is azt nyilatkozta, amint a kezében tarthatja majd a kislányát, teljesen meg fog változni, legbelül már készül az apaszerepre. Úgy tűnik, ténylegesen az említett pillanatig akar várni, azt megelőzően továbbra is a saját érdekeit helyezi előtérbe.

Fotó: TV2 Sajtószoba

Ezt is szeretjük