Berki Mazsit anyósa után a szomszédok is betámadták: dulakodás és üvöltözés hallatszott tőlük

Berki Krisztián és Berki Mazsi hangos veszekedése után rendőrökre lettek figyelmesek a lakók 2022. május 3-án.

berki-mazsi-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Mint azt mi is megírtuk, Berki Mazsi és anyósa közt megromlott a viszony. Júlia úgy érzi, fia halálához a sok konfliktus vezetett, többek között azt rótta fel menyének, hogy nem volt elég házias.

Anyósa durva szavai után annak a XI. kerületi társasháznak a lakói is betámadták, amelyben Berki Krisztiánt megtalálták a halála után. 

Berki Mazsi szomszédai

A szomszédok szerint nem sokszor látták Mazsit, de amikor megjelent a színen, garantált volt a hangos vita, ami egyszer tettlegességig fajult.

berkiék 1
Fotó: Life TV/Frizbi

- Az alapján, amit Krisztiánból láttunk, mindig kedves, előzékeny és nyugodt volt. Amikor a felesége megjelent, akkor viszont dulakodás, üvöltözés és borzalmas ajtócsapkodás hallatszott ki a házból. Mazsi ilyenkor üvöltözve pénzt követelt Berkitől - emlékezett vissza a Blikknek a neve elhallgatását kérő férfi.

Az üzletasszony utoljára két nappal Berki Krisztián halálát megelőzően járt a társasházban, akkor az hallatszott ki a lakásból, hogy börtönnel fenyegette őt. Ezután ki is hívta a rendőröket a lakáshoz, de azok nélküle távoztak.

A cikk az ajánló után folytatódik

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A hetilap megkeresésére a Budapesti Rendőr-főkapitányság kommunikációs osztálya megerősítette, hogy a tragédia előtt pár nappal valóban riasztották őket a helyszínre.

- A IX. Kerületi Rendőrkapitányság járőrei 2022. május 3-án 15 óra 10 perckor intézkedtek, mert egy nő bejelentése szerint a férje megragadta a karját, és megrángatta. A férfi elmondása szerint ő nem nyúlt a feleségéhez. A nő orvosi ellátást nem igényelt, könnyű testi sértés miatt azonban magánindítvánnyal élt, a kapitányság a keletkezett iratokat az illetékes ügyészségre küldte meg.

berkiék 2.png
Fotó: TV2/Mokka

Egy másik lakó hasonlóan emlékezett az ominózus incidensre. Szerinte Mazsi egyszer sem moderálta magát mások előtt, mocskos dolgokat üvöltözve szidta a férjét.

- A halála előtti este Berki az erkélyen panaszkodott valakinek, hogy Mazsi ráhívta a rendőröket. Sírt.

Szerintem nagyon megviselte, ahogy a felesége bánt vele.

Berki Mazsi bikinis fotója

Berki Mazsit sokan támadták, amiért júniusban Balira utazott, ahonnan július végén tért vissza. Az utat arra is használta, hogy influenszerként bevételhez jusson. Egy olyan bikinis képet tett ki, ami még a pálmafákkal szegélyezett, homokos tengerparton készült róla. 

Cover-fotó: TV2/Dancing with the Stars

Ezt is szeretjük