Berki Mazsit anyósa után a szomszédok is betámadták: dulakodás és üvöltözés hallatszott tőlük
Berki Krisztián és Berki Mazsi hangos veszekedése után rendőrökre lettek figyelmesek a lakók 2022. május 3-án.

berki-mazsi-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mint azt mi is megírtuk, Berki Mazsi és anyósa közt megromlott a viszony. Júlia úgy érzi, fia halálához a sok konfliktus vezetett, többek között azt rótta fel menyének, hogy nem volt elég házias.

Anyósa durva szavai után annak a XI. kerületi társasháznak a lakói is betámadták, amelyben Berki Krisztiánt megtalálták a halála után. 

Berki Mazsi szomszédai

A szomszédok szerint nem sokszor látták Mazsit, de amikor megjelent a színen, garantált volt a hangos vita, ami egyszer tettlegességig fajult.

berkiék 1
Fotó: Life TV/Frizbi

- Az alapján, amit Krisztiánból láttunk, mindig kedves, előzékeny és nyugodt volt. Amikor a felesége megjelent, akkor viszont dulakodás, üvöltözés és borzalmas ajtócsapkodás hallatszott ki a házból. Mazsi ilyenkor üvöltözve pénzt követelt Berkitől - emlékezett vissza a Blikknek a neve elhallgatását kérő férfi.

Az üzletasszony utoljára két nappal Berki Krisztián halálát megelőzően járt a társasházban, akkor az hallatszott ki a lakásból, hogy börtönnel fenyegette őt. Ezután ki is hívta a rendőröket a lakáshoz, de azok nélküle távoztak.

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A hetilap megkeresésére a Budapesti Rendőr-főkapitányság kommunikációs osztálya megerősítette, hogy a tragédia előtt pár nappal valóban riasztották őket a helyszínre.

- A IX. Kerületi Rendőrkapitányság járőrei 2022. május 3-án 15 óra 10 perckor intézkedtek, mert egy nő bejelentése szerint a férje megragadta a karját, és megrángatta. A férfi elmondása szerint ő nem nyúlt a feleségéhez. A nő orvosi ellátást nem igényelt, könnyű testi sértés miatt azonban magánindítvánnyal élt, a kapitányság a keletkezett iratokat az illetékes ügyészségre küldte meg.

berkiék 2.png
Fotó: TV2/Mokka

Egy másik lakó hasonlóan emlékezett az ominózus incidensre. Szerinte Mazsi egyszer sem moderálta magát mások előtt, mocskos dolgokat üvöltözve szidta a férjét.

- A halála előtti este Berki az erkélyen panaszkodott valakinek, hogy Mazsi ráhívta a rendőröket. Sírt.

Szerintem nagyon megviselte, ahogy a felesége bánt vele.

Berki Mazsi bikinis fotója

Berki Mazsit sokan támadták, amiért júniusban Balira utazott, ahonnan július végén tért vissza. Az utat arra is használta, hogy influenszerként bevételhez jusson. Egy olyan bikinis képet tett ki, ami még a pálmafákkal szegélyezett, homokos tengerparton készült róla. 

Cover-fotó: TV2/Dancing with the Stars

Ezt is szeretjük