Berki Mazsi már férje halála előtt találkozgatott mostani párjával - Ezt állítja egy ismerős

Berki Krisztián egyik ismerőse arról számolt be, Berki Mazsi SMS-ekkel bukott le a férje előtt.

berki-mazsi-krisztián
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hónapok óta pletykálják, Berki Mazsira újra rátalált a szerelem. Új párjával már tavaly év végén lencsevégre kapták több alkalommal, legutóbb pedig a közös nyaralásukon készültek róluk lesifotók Zanzibáron.   

A történet egy nem várt csavarral folytatódott: a Hot! magazinnak Berki Krisztián egyik ismerőse tálalt ki a kapcsolatról. A férfi állítja, barátja még életében gyanakodott arra, hogy feleségének egy másik férfi udvarol.

Berki Mazsi párja és Berki Krisztián

A neve elhallgatását kérő ismerős a lapnak arról számolt be, 2022 húsvétját már külön töltötte a házaspár. 

- A halála előtt Krisztián már gyanakodott, nagyon maga alatt volt, mert a húsvétot sem töltötték együtt a feleségével. Talált SMS-eket, amiket lefotózott, és megmutatta nekem őket a konditeremben. Szinte biztos volt abban, hogy Mazsi melyik hotelben randizik, ráadásul kicsi a világ, egy ismerős látta is őket.

A cikk az ajánló után folytatódik

Berki állítólag megkérte a férfit, vigye oda az említett szállodába, de ő nemet mondott, mivel más dolga akadt, illetve nem is akart beleszólni a sztárpár magánéletébe. 

berkik
Fotó: TV2/Mokka

- Szerintem az ilyesmi csak két emberre tartozik. De volt még pár furcsa balhé. Egyszer vidéken voltak, ahonnan Krisztiánnak vonattal kellett feljönnie, mert úgy összevesztek, hogy Mazsi autóba ült, és otthagyta. Nem ítélek el senkit, mert az éremnek mindig két oldala van. Krisztiánnal sem lehetett könnyű együtt élni, és olyan is van, hogy kihűl a szerelem.

Az ismerős azzal zárta a mondandóját, úgy véli, néhai barátjának és Berki Mazsinak is jobb lett volna, ha akkor nyílt lapokkal játszanak.

Berki Mazsi bikinis fotója

Berki Mazsit tavaly júniusban is sokan támadták, amikor Balira utazott. Egy olyan bikinis képet tett ki, ami még a pálmafákkal szegélyezett, homokos tengerparton készült róla.

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük