Mazsit legszívesebben megtépné Berki anyja: az új luxusnyaralás kiverte nála a biztosítékot

Berki Krisztián édesanyja kiborult Mazsi luxusnyaralásán és a viselkedésén.

Berki Mazsi anyósa kiborult
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Berki Krisztián tavaly májusi halála óta Berki Mazsi és Berki anyja között feszült a viszony: ősszel ugyan egy időre elásták a csatabárdot, de az asszony előtte durva dolgokat vágott az özvegy fejéhez. 

Júlia most ismét nagyon megharagudott Mazsira, annak luxusnyaralása akasztotta ki az asszonyt. 

Berki Mazsi anyósa kiborult

Tavaly szeptemberben kapott szárnyra a pletyka, miszerint Berki Mazsinak hónapok óta új párja van egy Zoltán nevű üzletember személyében. Novemberben meg nem nevezett források azt állították, Mazsi szakított a férfival, egy héttel ezelőtt azonban a Bors lesifotókat közölt, amelyek Zanzibáron készültek, azokon Mazsi, kislánya Emma, egy férfi és annak lánya szerepelnek. 

A lap kiderítette, hogy a képek az ötcsillagos Emerald Hotelben készültek, amit tavaly decemberben adtak át. A 250 szobás szállodában a legolcsóbb szállás 170 ezer forint éjszakánként, míg egy 260 négyzetméteres apartman 420 ezer forintot kóstál. 

A hotel a fehér homokos tengerparton található. Ebből és a türkizkék óceánból Berki Mazsi követői is ízelítőt kaptak, ugyanis posztolt magáról egy tengerparton lovaglós fotót. Kislányáról, Emma Katerináról is kitett egy képet, amint a csöppség a pár centis vízben áll. 

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

A hírek a luxusnyaralásról és a fotók Berki Krisztián édesanyjánál kiverték a biztosítékot, a Borsnak kiosztotta a menyét, szerinte, aki gyászol, nem így viselkedik. 

- Szerintem, amit Mazsi művel, azon már a vadidegen emberek is megrökönyödnek. Hiszen ők is arra gondolhatnak, hogy mit érezhet ilyenkor egy gyászoló anya? Látom a friss képeit, és egyszerűen nem tudom felfogni: Ott nevet, élvezi az életet, és ezt még az arcunkba is tolja? Hát nincs benne semennyi együttérzés, tapintat? Gyász? Hogy azt már meg se kérdezzem… Gyászolt ő valamennyit egyáltalán? Tudom, hogy erős, amit mondok, de az a helyzet, hogy a kis unokámat nagyon szeretem, de ezt az embert (Mazsit) lassan meggyűlölöm.

berki-krisztian-anyja
Fotó: TV2/Tények

Arról is beszélt, hogy a minap felhívta Mazsi édesanyja, és arra kérte, ne bántsa nyilvánosan a lányát. Júlia ezen is kiborult, szerinte Mazsi az, aki bántja a fia emlékét a viselkedésével. 

- Ha szétmentek volna Krisztiánnal már akkor, amikor elkezdett megromlani a viszonyuk, mondjuk, egy fél évvel a fiam halála előtt, akkor ma a gyermekem is egy mesebeli szigeten nyaralna egy nővel. Egy olyannal, aki megérdemli őt. De az élet másként hozta.

Most olyan düh van bennem, hogy azt érzem, ha személyesen találkozom Mazsival, lehet, meg is tépem! 

- Egyszerűen kihozza belőlem az állatot az a szenvtelenség, amivel éli a kirakatéletét - vallotta be az asszony. 

Berki Mazsi bikinis fotója

Berki Mazsit tavaly júniusban is sokan támadták, amikor Balira utazott. Egy olyan bikinis képet tett ki, ami még a pálmafákkal szegélyezett, homokos tengerparton készült róla.

Berki Mazsi bikinis fotókat tett ki: Bali után egy luxusvillában töltődött fel

Berki Mazsi az Instagram-oldalán mutatta meg, hol ünnepelte a 31. születésnapját.

Elolvasom

Cover-fotó: Instagram/Berki Mazsi

Ezt is szeretjük