Berki Mazsit Nádai Anikó exével kapták le: megindult a pletykaáradat
Berki Mazsi az Instagram-oldalára töltött fel egy közös fotót Nádai Anikó exével.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Berki Mazsit tegnap Nádai Anikó exével kapták lencsevégre. Mindketten Zalatnay Cini és DR BRS Várlak még című dalának bemutatójára voltak hivatalosak, amelyet egy belvárosi étteremben tartottak.

Berki Mazsi az Instagram-oldalán keresztül számolt be az eseményről. Két Insta-sztorit is kitett róla, az egyiken Zalatnay Saroltával, a másikon Nádai Anikó volt kedvesével és nagyobbik gyermeke apjával, Kovács Dániellel látható.

Berki Mazsi és Nádai Anikó exe

Az utóbbi felvétel kapcsán indult be a pletykaáradat. Többen azt rebesgetik, hogy a tévés lehet Berki Mazsi új párja. Ezt egyelőre egyikük sem erősítette vagy cáfolta meg.

berki
Fotó: Instagram/Berki Renáta

A sztáranyukát sokan támadták, amiért júniusban Balira utazott. Júliusban tért vissza, akkor elmondta, nem luxusnyaralásról volt szó, hanem egy táborban vett részt. Ezután a kommentelők abba kötöttek bele, hol tartotta 31. születésnapját. A luxusvilla látványa és árai sokaknál kicsapták a biztosítékot.

Állítólag Berki Mazsi barátainak sem tetszik maradéktalanul mindez. A Kiskegyednek egy neve elhallgatását kérő ismerős azt nyilatkozta, túlzás ez a fajta életvitel.

- Megmondom őszintén, engem nagyon meglep Mazsi viselkedése. Könyörgöm, három hónapja temette el a férjét. Luxuséletet él, ami nincs is neki. Egyszerűen hozzácsapódik azokhoz a jobb módú emberekhez, akiket Krisztián révén ismert meg, és az ő segítségükkel folytatja ezt az életvitelt. Nekem ez cseppet sem szimpatikus. Én a helyében inkább kicsit visszafognám magam, és háttérbe vonulnék, mert nemcsak a követőinek, de nekünk sem tetszik a viselkedése. Így, bár hívogat minket is, én már fel sem veszem neki a telefont.

Berki Mazsi kislánya

Berki Mazsi szomorúan ünnepelte hétfőn a 31. születésnapját, egy évvel korábban nem ilyen jövőt képzelt el magának. Egy videót is kitett a közösségi oldalára, amiben kilenc hónapos kislánya, Emma Katerina is szerepel. A követői szerint nagyon cuki a copfos kislány.

Ezt is szeretjük