Berki Mazsi újabb méregdrága luxusszállóban nyaral szerelmével: Zanzibár után a Maldív-szigetekre utaztak

Berki Mazsi és párja vidáman turbékolnak a luxus szigetén, idén ez már a második álomnyaralásuk.

berki-mazsi-coverkep
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Már egy ideje felröppent a hír, hogy Berki Mazsinak új párja van. A titokzatos, üzletemberként dolgozó férfival sokáig csak lesifotókon láthattuk őket együtt.

Nemrég azonban Zanzibár szigetéről osztott meg egy képet, amelyen napozás közben szerelme lába is látható volt. Azóta már a második luxusnyaralásukról jelentkeztek be, jelenleg a Maldív-szigeteken pihenik ki magukat.

Berki Mazsi luxusnyaralása

A Bors szúrta ki, hogy Berki Mazsinak és párjának már a zanzibári utazásuk során sem sikerült kerülniük a feltűnést, már akkor is többen felismerték őket. Ekkor egy ötcsillagos szállodában, a 2022 decemberében átadott Emerald Hotelben élvezték a napokat. A 250 szobás, elegáns szálloda a fehér homokos tengerparton található. A legolcsóbb szoba 170 ezer forintba kerül éjszakánként, míg a legdrágább 420 ezer forintért vehető igénybe.

Egy szemtanú azt állította, hogy botrányosan viselkedtek a Dohába tartó repülőgépen, ezen sok utas felháborodott.

- Úgy négy sorral mögöttük ültem. A február 8-án reggel 10-kor Dohába induló Qatar Airways-járaton utaztak, a 17-18. sor környékén. Egy hat vagy nyolc főből álló társasággal mentek, és az út végére elég kínosan viselkedtek. Rengeteg alkoholt fogyasztottak, de tényleg olyan sokat, hogy a stewardessek többet jártak hozzájuk, mint összesen a többi utashoz, a végén már nem is kaptak többet. Teljesen ledöbbentem ezen a viselkedésen! 

A cikk az ajánló után folytatódik

A Maldív-szigeteken eltöltött napok igen drágák, hiszen az özvegy egy éjszakánként közel 400 ezer forintos luxusvillában hajtja álomra a fejét immár második hete. 

A trópusi szigeten kialakított szállodakomplexum tíz étteremmel, főzőtanfolyammal, tengerbiológiai központtal és meseszép környezettel büszkélkedhet. A tengerre épült villákban pedig saját medence és terasz is rendelkezésre áll. A megosztott fényképein kézzel fogható a luxus és az idilli hangulat, amely itt uralkodik. 

Berki Mazsi bikinis fotója

Berki Mazsit tavaly júniusban is sokan támadták, amikor Balira utazott. Egy olyan bikinis képet tett ki, ami még a pálmafákkal szegélyezett, homokos tengerparton készült róla.

Cover-kép: Profimedia

Ezt is szeretjük