Berki Mazsi reagált a megcsalásról szóló pletykára: megszólalt az új párjával kapcsolatban

Berki Krisztián egyik barátja azt állította Berki Mazsiról, hogy új párjával már férje halála előtt is együtt voltak. Így reagált erre.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Február elején indult meg a híresztelés Berki Mazsiról, miszerint már férje halála előtt találkozgattak új párjával. 

Minderről Berki Krisztián egy barátja számolt be, a férfi szerint SMS-ek buktatták le Mazsit Berki előtt.

Berki Mazsi barátja

A házaspár nem csinált titkot abból, voltak problémáik, közösen és külön-külön is több alkalommal nyilatkoztak házasságuk nehézségeiről. A Story magazin kérdezte meg Berki Mazsitól, igaz-e, hogy egy harmadik fél is szerepet játszott mindebben.

- A Jóisten a tanúm arra, hogy mindvégig hűséges maradtam a férjemhez, és ahogy Krisztián mondaná: még csak gondolatban sem csaltam meg őt - tisztázta.

Arról is beszélt, ugyan voltak hullámvölgyeik, egyikük sem a válásban látta a megoldást. Dolgoztak a kapcsolatuk megmentésén, azt nem akarta, hogy kislányuk, Emma ajtócsapkodásban nőjön fel.

- Ha Krisztián megtalálta volna a lelki békéjét, semmi baj nem lett volna közöttünk, mert mindent elsöprő szerelem volt a miénk. Az utolsó este sem mással, vele beszélgettem egy órán át videótelefonon.

Berki Mazsi tangás bikiniben

Berki Mazsi egy olyan képet rakott ki, amelyen éppen az óceánban fürdőzött. Rég mutatott magáról ennyire dögös felvételt: élénk rózsaszín, tangás bikinit viselve kapták le.

Ezt is szeretjük