Berki Mazsi tangás bikiniben fotózkodott: ilyen dögös képet rakott ki a nyaralásról

Berki Mazsit az óceánban fürdőzve háttal kapták le a rózsaszín bikiniben. Rég láttunk róla ennyire szexi képet.

berki-mazsi-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Berki Mazsiról utoljára 2022 augusztusában láthattunk bikinis képeket, azok Balin, illetve a Balatonnál készültek róla. Januárban jelentkezett ismét paradicsomi környezetből, Zanzibár szigetéről töltött fel néhány képet.

Valentin-napon egy olyan képet rakott ki, amelyen éppen az óceánban fürdőzött. Rég mutatott magáról ennyire dögös felvételt: élénk rózsaszín, tangás bikinit viselve kapták le.

Berki Mazsi tangás bikiniben

Mivel hátulról rögzítette a kamera, még inkább látszott, mennyire falatnyi darabot vitt magával a nyaralásra. A pink melltartót hátul három vékony pánt rögzíti, az alsó része pedig tangás fazon.

A bejegyzéshez csak egy hashtaget mellékelt, azt írta: "in the heart of the ocean”, azaz az óceán szívében. Egy nappal korábban szintén olyan felvételt tett közzé az oldalán, amely az óceánhoz és a vízhez kötődik. Bruce Lee lánya, Shannon könyve, a Légy víz, barátom! című kötet első oldalát fotózta le az óceánnal a háttérben.

Január 30-án szintén egy a parton készült fényképet mutatott meg, akkor egy áttetsző anyagú, narancssárga strandruhát viselt, amelyet a fekete fürdőruhájára húzott. 

Dundika élénkzöld bikiniben

Majkáék négyesben készítették a képet a tengerparton, fiaik, Marián és Olivér édesanyjukkal megegyező színű fürdőnadrágban pózoltak a fotón. Dundika pedig elképesztően dögös volt élénkzöld bikinijében.

Cover-fotó: TV2/Mokka

Ezt is szeretjük