Berki Krisztiánnak beszólt fiatal kollégája: "nem vagy igazi műsorvezető, plusz még öreg is"
Miskovits Marci a Life TV Bréking című talk-show-jában azt mondta, szerinte Berki Krisztián nem is igazi műsorvezető.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Life TV Bréking című műsorának egyik műsorvezetője, Szabó Dóra szerint a mai 16 és 25 év közötti fiatalokból hiányzik az alázat, elvárásuk, hogy mindent könnyen megkapjanak, és kütyükkel a kezükben telnek a napjaik. 

A műsor vendége, Miskovits Marci azt tanácsolja a mai fiataloknak, hogy próbáljanak olyan dolgokat találni maguknak, amiket élveznek, így a munkájukat nem érzik majd munkának. 

Berki Krisztiánnak beszólt Miskovits Marci

A 24 éves sztár 14 évesen kezdte televíziós pályafutását online riporterként. Az áttörést 2011-ben a VIVA TV és az ott futott RandomMarci című műsora hozta meg számára. A zenecsatornánál több műsort is vezetett, majd 2016 nyarán a TV2 csoporthoz igazolt, ahol több show háttérműsorának házigazdája, illetve online tartalmak gyártója lett. 

berki-krisztian
Fotó: Life TV/Bréking

Berki Krisztián szerint 8-10 év egy átlag karrier beteljesedése, ezek alapján Miskovits Marcinak most kellene a csúcson lennie, és hogy nincs ott, az az ő hibája. 

- Ez nem feltétlenül az én hibám. Bármennyire tehetségesnek gondolom magam, vagy mások visszajelzései azt mutatják, hogy tehetséges vagyok valamiben, nagyon sok külső tényező is befolyásolja - mondta erre a fiatal tévés. 

miskovits-marci
Fotó: Life TV/Bréking

- Akkor beszéljünk arról, hány műsorod van, hány műsort csinálsz? - reagálta Berki. 

- Nézd, ez nagyon nehéz, mivel téged alkalmaznak műsorvezetőnek, aki nem igazi műsorvezető, tehát itt már bukik a dolog, és pluszban még öreg is vagy - vágott vissza Miskovits, akivel Berki is egyetértett. 

Berki Krisztián felesége fürdőruhában 

Berki Mazsiék júliusban az Adriai-tenger északi partvidékén található Jesolót választották úti célnak. Berki Krisztián feleségének követői az Instagram-posztokban nem csak a tájban gyönyörködhettek, kedvencük azt is megmutatta, milyen dögös fürdőruhákban sütkérezett a vízparton. Csodás darabokat vonultatott fel a csajos, színes egyberészestől a falatnyi bikiniig.

Ezt is szeretjük