Demcsák Zsuzsa túlöltözte a menyasszonyt - Bevallotta, hogy elrontotta az esküvőt
Demcsák Zsuzsa a Bréking című műsorban árulta el, milyen ruhával rontott el egy esküvőt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha valaki esküvőre hivatalos, figyelembe kell vennie néhány íratlan szabályt. Ezek közé tartozik, hogy nem illik túlöltözni a menyasszonyt, valamint nem illik fehér, piros vagy fekete színű ruhát húzni, hiszen az ara általában hófehérben mondja ki a boldogító igent, pirosba öltözik a menyecsketánchoz, a fekete pedig a gyász színe. 

A színekhez kötődő aranyszabálytól csak abban az esetben térjünk el, ha a meghívón dress code határozza meg, a násznép hölgytagjai milyen színt vagy színeket választhatnak a ruhájuknak. 

Demcsák Zsuzsa elrontott egy esküvőt

Ezeket az íratlan szabályokat Demcsák Zsuzsa is ismeri, de a Life TV hétköznap délutánonként futó műsorában bevallotta, ruhájával elrontott egy esküvőt. 

demcsak-zsuzsa
Fotó: Life TV/Bréking

- Én rontottam el esküvőt, Krisztián! Túlöltöztem a menyasszonyt: hosszabb volt az uszályom, mint neki - vallotta be a Brékingben. 

Arra a kérdésre, hogy tudatosan tette-e, nem mondott sem egyértelmű igent, sem nemet, csak azt fűzte hozzá, hogy a menyasszonytól a mai napig nem kért bocsánatot. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A téma annak kapcsán jött elő, hogy egy örömanya földig érő, hófehér ruhában ment a fia esküvőjére, amit a szintén fehér színű kreációt viselő menyasszony sérelmezett, a fényképésszel át is photoshopoltatta a kész képeken az anyósa ruháját pirosra. 

demcsak-zsuzsa-breking
Fotó: Life TV/Bréking

Demcsák Zsuzsa és Polgár Tünde szerint az asszony szándékosan rondított bele az esküvőbe. A luxusfeleség meg is magyarázta, miért gondolja így.  

- Nektek, férfiaknak az esküvő egy szükséges rossz. A nőknél, mondjuk, az örömanyánál egy harc: be kell bizonyítani az összes többi anyukának, hogy ő a legjobb anya és a legjobb örömanya is. Nekem ezért nem volt rendes esküvőm.  

Demcsák Zsuzsa esküvője

Az Ázsia Expressz 2 forgatásán, tavaly áprilisban a helyi szokások szerint férjhez ment az indiai Krishanhoz, napra pontosan az egyéves évfordulójukon pedig Magyarországon is összeházasodtak. A műsorvezető egy aranyszínű blézert és egy vajszínű, földig érő ruhát viselt.

                                                                           

Ezt is szeretjük