Berki Krisztián ezért retteg attól, hogy új párja elhagyja
Berki Krisztián menthetetlenül szerelmes, aki kiszolgáltatott az érzelmeinek.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Február közepén derült ki, hogy Berki Krisztiánnak ki az új párja. Katona Renáta, vagyis Mazsi először a március elsején megrendezett Glamour-gálán mutatkozott együtt Berkivel nyilvános rendezvényen, ahol szinte el sem engedték egymás kezét. A férfi azóta is szerelmes posztokkal és nyilatkozattal bizonygatja, hogy soha nem volt még ennyire szerelmes, megtalálta azt a nőt, akivel szeretné leélni az életét. A Micsoda Nők! című műsorban nem is tagadta, hogy ilyen őszinte kapcsolata még nem volt, pont ezért nagy félelme, hogy ezúttal őt hagyják el. 

- Sosem féltem, de most először van félelmem: mi lesz, hogy ha ő elhagy - vallotta be Berki, mire a műsor női vendégei azt reagálták, hogy szerintük vége van, teljesen kiadta magát ebben a párkapcsolatban. 

berki-krisztian
Fotó: FEM3/Micsoda Nők!

- Ettől félek a legjobban, hogy annyira megnyíltam… mindig van egy pici, amit vissza kellene, hogy tartsál, hogy fenn tudd tartani az érdeklődést. Nálam nincs ilyen - mondta, majd hozzátette, reméli, öt év múlva ott tartanak, hogy lesz több közös gyermekük, és ugyanilyen intenzitással fognak élni. 

Berki azt mondta, senkit nem kíván megsérteni, de, mivel már 38 éves, sokkal letisztultabb érzésnek tartja a mostani szerelmét, mint a korábbiakat. 

- Szerintem mindannyian vágyunk arra, hogy olyan mértékben legyünk szerelmesek, mintha lekapcsolnák a villanyt, és semmi nem számítana. Nálam valamiért nem jött. Lehet, én voltam a hibás, mert nem voltam nyitott, vagy volt bennem egy gát, nem adtam át az előző párjaimnak magam olyan mértékben, mint a mostani párkapcsolatomban.

Megforgatjuk a @tv2official kameráit 🎥 #amieletunk #aberki #tv2 @mazsirenata

a berki 🇭🇺 (@berkikrisztian) által megosztott bejegyzés,

- Lényeg, hogy erre az érzésre nagyon vártam és vágytam, aztán elérkezett. Mindig azt mondtam, hogy amit a fejünkbe veszünk, az elérhető, csak meg kell hozzá érni. Az előző kapcsolatomat megszenvedtem, eltemettem, és eltelt hat-hét hónap, mire új párt találtam. És olyan párt, akivel szeretném leélni az életemet - mondta Berki.  

Ezt is szeretjük