Berki Krisztián intim fotót posztolt az ágyból új szerelmével – Kapott érte hideget-meleget
Berki Krisztián fontos üzenettel posztolta a szerelmével közös fotót.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Berki Krisztián nem titkolja: soha életében nem volt még annyira szerelmes, mint új barátnőjébe, a Mazsinak becézett Katona Renátába. Érzelmeit a közösségi oldalain sem leplezi, nemrég egy fontos üzenettel a Facebook- és az Instagram-oldalára is kitett egy fotót, amin új párjával az ágyban bújnak egymáshoz.

"Jó éjt Nektek, ne felejtsétek, egy értékes és jó kapcsolat kritériuma, hogy velem szabadabb a másik, mint ha egyedül lenne, nem kell a szabadsággal fizetni a kapcsolatért" – írta, amiért kapott-hideget-meleget. A negatív véleményeket Pamela miatt, akivel a hozzászólók szerint nem bánt és bánik tisztességesen.

A Facebook-oldalán mára már egy hozzászólás sem látható, de az Instagramon is csak a jó szándékú kommentek maradtak meg.

"Nagy részben azok nem tudják elviselni, hogy egy ember változtat az előző párkapcsolatán, aki vagy attól fél, hogy őt is elhagyják, vagy egyszerűen érzi, hogy benne van egy élhetetlen kapcsolatban, de ők nem mernek lépni. IRIGYEK JOBBULÁST!"

"Mindenki azt írja, hogy a Pamela jobban illett hozzád. Biztos, hogy szeretted őt is, hisz az ember többször lehet szerelmes az életébe, de az igazi nagy szerelem csak egyszer. Szerintem neked most jött el, és ez igazán látszik rajtad, sokkal nyugodtabb vagy, és boldogabb."

"A Pamela másabb természet, mint a Renáta. Nem találták meg egymásban, amit kerestek Krisztiánnal, így szétmentek, ez a helyes döntés. Mazsi megtalálta Krisztiánban, amit keresett. Pamelának is eljön majd az a valaki, akiért bolondul majd… ennyi…"

A kommentelők egy része még mindig Pamelát látná szívesen Berki oldalán, míg mások szerint a férfi Mazsival sokkal kiegyensúlyozottabbnak tűnik. Bármit is gondolnak a hozzászólók, a két nő jól kijön egymással. Pamela a Ripostnak azt nyilatkozta: mivel Berki minden fórumon letiltatta őt, így telefonon sem éri el, volt, hogy Mazsi írt neki üzenetet.

- Nagyon kedves, normális lány, aki szépen beszél a kislányommal, és szereti Natit. Nekem az a legfontosabb, hogy a lányom jól érezze magát, amíg nem panaszkodik Mazsira, semmi problémánk nem lesz egymással – mondta a lapnak.

Az egykori sztárpár között azért is feszült a viszony, mert június elsején kezdődik Berki Krisztián és Hódia Pamela között Natasa Zselyke gyermekelhelyezési pere.

Ezt is szeretjük