Mazsi rettentően sokat fogyott - Berki Krisztián temetéséről új részletek derültek ki
Berki Krisztián csütörtöki temetéséről Mazsi után az édesanyja is megszólalt.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A május 6-án elhunyt Berki Krisztiánt három héttel a halála után, május 26-án, csütörtökön helyezik örök nyugalomra. 

Ezt özvegye a múlt szerdán adta hírül a közösségi oldalán. Berki Mazsi állapotáról és a temetésről most újabb részletek derültek ki. 

Berki Krisztián temetése

Berki Krisztián halála után Mazsi féléves kislányával ideiglenesen hazaköltözött Kecskemétre az anyukájához, aki kisebbik lányával együtt igyekszik mindenben támogatni elsőszülött gyermekét. Az ismerősök szerint a kisgyerekes anya még mindig nem tért magához a sokktól, belefogyott a gyászba, és remélik, a temetés után kicsit könnyebb lesz neki.  

berki-krisztian-mazsi
Fotó: Femina/Rátkai Márk

- Rettentően sokat fogyott. Eleve vékony volt, de most két ruhamérettel soványabb. A kicsi és a családja tartja benne a lelket, hisz a kis Emma számára az élet nem állt meg. Szinte mindenkitől, még a barátaitól is elzárkózik, remélhetőleg a szertartás után nyit egy kicsit, bár azt mondta, leginkább a munkába menekül majd, hogy ne kelljen állandóan Krisztián halálára gondolni - mesélte a Blikknek Berki Mazsi egy ismerőse.

A cikk az ajánló után folytatódik

Az özvegy múlt szerdán tudatta, hogy Berki Krisztiántól, 2022. május 26-án, 14 óra 30 perckor a Farkasréti temetőben vesznek végső búcsút. A posztjában a néhai férjétől búcsút venni kívánókat arra kérte, fehér ruhában érkezzenek, a sajtó munkatársait pedig arra, hogy a temetés ideje alatt ne készítsenek interjúkat a közeli hozzátartozókkal.

A Blikk információi szerint szerettek volna egy gyászszertartást tartani az esztergomi bazilikában, de nem volt már időpont a temetés napjára, így Berki Mazsi ezt a tervet elengedte. 

Berki Krisztián édesanyja azt már a Borsnak árulta el, hogy hamvasztás volt, de koporsós temetést tartanak, és a gyászolóktól kért fehér színt is megindokolta. 

Krisztián egyszer azt mondta, ha vele valami történne, ne gyászolja őt senki,

legyenek fehérben a temetésén. Ezért dönthetett úgy Mazsi, hogy ezt kéri a temetésen részt vevőktől. Természetesen én is fehéret viselek majd - mondta az asszony a napilapnak. 

Berki Krisztián és a drogok

Sajnálatos módon Berki Krisztián elég sok egyéb olyan kemikáliát fogyasztott, ami részben a testépítéshez, részben egyéb biológiai folyamatokhoz szükséges - nyilatkozta a Tényeknek K. István ügyvédje. A férfit azzal gyanúsítják, hogy drogot adott el Berkinek, akinek lakásában a rendőrség  kokaint és szteroidokat is talált.

Ezt is szeretjük