Berki Krisztián halálát ez okozhatta: többféle drogot is fogyaszthatott

Berki Krisztián lakásán többféle drogot is találtak. Kokain mellett testépítéshez használatos szereket is fogyaszthatott.

berki-krisztián-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Berki Krisztián halála május 6-án az egész országot váratlanul érte. Miután a rendőrség és felesége, Berki Renáta megerősítette a 41 évesen elhunyt médiaceleb halálhírét, rögtön megindultak a találgatások, mi okozhatta a tragédiát.

A helyszínre kiérkező rendőrség még aznap közölte, idegenkezűség nyoma nem merült fel, illetve még annyit árultak el, hogy az egykori futballista lakásán kábítószergyanús anyagokat találtak. Később kiderült, kokaint és szteroidokat is találtak a IX. kerületi társasház lakásában.

Berki Krisztián drogok

Az ügyben azóta történtek előrelépések. A rendőrség korábban elfogott és kihallgatott egy drogdílert, akit Berki Mazsi azonosított. K. Istvánt gyanúsítják azzal, hogy drogot adott el Berki Krisztiánnak, a férfi ügyvédje a Tényeknek nyilatkozott ezzel kapcsolatban. 

Berki Krisztián és Berki Mazsi 2018-ban a Fitbalance Gastro sajtótájékoztatóján.
Berki Krisztián és Berki Mazsi 2018-ban a Fitbalance Gastro sajtótájékoztatóján.
Fotó: Profimedia

Dr. Parti Ágnes azt mondta, védence sosem árusított tudatmódosító szereket a hírességnek, csupán az edzőteremből ismerték egymást. Az ügyvédnő azt is elárulta, Berki megbízta K. Istvánt egy gardrób elkészítésével, ám az üzletet végül nem bonyolították le. Úgy gondolja, Berki Mazsi tévedett, amikor azonosította védencét, akit egy olyan becenéven nevezett meg, amelyen elmondása szerint soha senki nem hívta a férfit.

A cikk az ajánló után folytatódik

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Berki Krisztián halálának okáról is beszélt a TV2 híradójában. A hivatalos toxikológiai jelentést még nem közölték, de feltételezhetően kokain mellett egyéb drogokat is fogyaszthatott, ezek okozhatták a szívmegállást.

- Sajnálatos módon Berki Krisztián elég sok egyéb olyan kemikáliát fogyasztott, ami részben a testépítéshez, részben egyéb biológiai folyamatokhoz szükséges. Ezeknek az összhatását is nyilván vizsgálni kell - mondta az ügyvédnő.

Berki Mazsi a mai napon az Instagram-oldalán tudatta, megvan Berki Krisztián temetésének az időpontja. Május 26-án helyezik örök nyugalomra férjét a Farkasréti temetőben. A sztárfeleség arra kérte azokat, akik szeretnék leróni végső kegyeletüket, hogy érkezzenek fehérben.

Berki Krisztián utolsó családi fotója

Berki Mazsi a férje halála óta először posztolt, egy eddig nem látott családi fotóval búcsúzott. Hódi Pamela szintén egy családi képpel köszönt el Berkitől.

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük