"Azt éreztem a feleségemen, hogy gyűlöl” - Berki Krisztián válságba került házasságáról vallott

Berki Krisztián és Mazsi január 26-án szövetségesekként ünnepelték a házassági évfordulójukat, pedig egy hónapja még válni akartak.

berki-krisztián-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Berki Krisztián feleségének, Mazsinak 2021-ben valóra vált az álma, édesanya lett. Gyermekük, Emma november 4-én látta meg a napvilágot, ám a szülők sokáig nem mutatták meg a csöppséget.

A kislányt hat héttel a születése után láthattuk először a Hot! magazin címlapján. A cuki babafotók mellett Berki Krisztián és felesége meglepő őszinteséggel vallott arról, hogy küzdenek a házasságuk megmentéséért.

Berki Krisztián és Mazsi házassága

Nem csak a szülés utáni első hetek voltak nagyon nehezek számukra, hanem Mazsi várandóssága is. Berkit a büntetőfékezés-ügy miatt börtön fenyegette, valamint azzal kellett szembesülnie, hogy a korábban erős, vagány párja a hormonális változások miatt sokkal érzékenyebbé vált.

Nem titkolták, hogy a kezdetek óta előfordulnak náluk parázs viták, melyek hevében hajlamosak megbántani egymást, valamint arról is beszámoltak, hogy szakember segítségét kérték, hogy megmentsék a házasságukat, újra visszataláljanak egymáshoz. 

A negyedik házassági évfordulójuk napján, 2022. január 26-án Berki Krisztián a közösségi oldalán egy hosszú posztban vallott arról, feleségével sikerült-e rendezni a problémáikat. Elárulta, egy hónappal ezelőtt még el akart válni Mazsitól.

A cikk az ajánló után folytatódik

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

"Házasság! Ma van a házassági évfordulónk. Szomorú, hogy 10-ből 7 válással végződik… Ezt tudjuk, de vajon a 7-ből hány pár akarja felismerni, és dolgozni azon, ha baj van? Tudjátok, én egy hónapja is még válni akartam…

Azt éreztem a feleségemen, hogy gyűlöl... de annyira, amennyire embert lehet gyűlölni…

Aztán egyszer csak, amikor az egyik fél üvölt: 'Te beteg állat vagy, neked pszichológushoz kéne elmenned!', tudod, hogy két választásod van” - fogalmazott a bejegyzésben

Azt írta, ilyen esetekben két út van. A felek vagy megsértődnek egymásra, vagy tényleg külső segítséghez fordulnak, ő az utóbbi mellett döntött.

"Tudjátok, Ő akkor is szeret, amikor gyűlöl és kiabál… Pedig könnyebb lett volna elengednie a kezem… De nem tette, sőt gyűlölve szorította a leginkább, és nem engedte el…

Ő az igazi Nő, az igaz szerelem és most már az igazi szövetségesem. Két Nő van ma, aki megmentette a házasságomat, a szerelmem és Zsóka a pszichológusom.

És tudjátok, mi kell hozzá? Szinte semmi, csak te magad, hogy akard és, ha akarod, a pszichológus egy valós és biztos keretet ad hozzá, amelyre minden párnak szüksége lenne… Tudjátok, szeretnék a legjobb apa és férj lenni… De azt nem tanítják sehol… pedig többet jelent mindennél."

Berki Mazsi és Várkonyi Andrea flitteres estélyiben

Berki Mazsi nyolc hónapos terhesen, 2021 augusztusában egy szépségversenyre húzott fel egy bordó, flitterekkel díszített estélyi ruhát, amiért sok bókot kapott az Instagramon. Rápillantva rögtön eszünkbe jutott egy másik sztár, aki nagyon hasonló, de merészebb dekoltázsú darabban gálázott: Várkonyi Andrea a 2018-as Story-gálán. Képes összeállításunkban megnézheted a nagyon hasonló darabokat és azt a ruhát is, ami Berki Mazsin majd Ördög Nórán is remekül állt.

Cover-fotó: Facebook/Life TV

Ezt is szeretjük