Berki Mazsi egyéves lánya nő, mint a gomba: a rózsaszínbe öltözött Emma ilyen tündéri

Berki Mazsi és anyósa kamerák előtt ásták el a csatabárdot. Békülésükkor az egyéves Emma is jelen volt.

berki-mazsi-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Berki Emma Katerina 2021. november 4-én látta meg a napvilágot, 2023 őszén már két szál gyertya ég majd a születésnapi tortáján. Édesanyja, Berki Mazsi manapság csak nagyon ritkán mutat friss fotót róla a közösségi médiában, így még feltűnőbb, hogy a kislány nő, akár a gomba.

Ezúttal a Story magazinnal tett kivételt: a lap jelen volt, amikor anyósával, Majer Júliával hosszú viaskodás után elásták a csatabárdot. A békülésük során Emmával közösen is készült róluk közös kép.

Berki Emma Katerina

Az egyik fotón édesanyja karjában látható, kezét pedig nagymamája fogja. Tündéri a bojtos sapkával a fején, rózsaszín, pöttyös anorákot viselt, még a cumija is passzolt a ruhadarab árnyalatához.

A lapnak a sztáranyuka és anyósa elárulták, Berki Krisztián elvesztése után Emma adott nekik erőt. Berki Mazsi úgy fogalmazott, örökre hálás lesz néhai férjének, hogy kapott tőle egy gyönyörű, egészséges gyermeket. 

Arra is kitért, hogy bármennyire is próbálta megóvni, a gyászidőszak Emmára is hatással volt.

- Egy hónapot adtam magamnak a gyászra, amit - bárhogy próbáltam elkerülni - rajtam keresztül a kislányom is megélt. Emma egy-két hónapra meg is állt a fejlődésben.

Hódi Pamela Berki Krisztián elvesztéséről

Hódi Pamela az elmúlt hónapokban nem sokszor nyilatkozott arról, őt és közös gyermeküket mennyire rázták meg a történtek: ritka interjúban osztotta meg, hogyan vészelték át a legnehezebb időket Natikával.

Cover-fotó: TV2/Dancing with the Stars

Ezt is szeretjük