Demcsák Zsuzsa ritka fotón gyerekeivel: Benedek most lett 18, Tamara 16 éves

Demcsák Zsuzsa fiának születésnapján posztolt közös képet a gyermekeivel. Ilyen nagyok már mindketten.

demcsák-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A magyar sztárok között akadnak, akik szívesen engednek bepillantást időről időre a magánéletükbe, és mutatják meg a szeretteiket a nagyközönségnek. Másoknak különleges alkalom kell rá, hogy olyan fotót posztoljanak, amelyen gyerekeikkel szerepelnek.

Demcsák Zsuzsa az utóbbi táborba tartozik. Nagyon ritka, hogy fia és lánya társaságában lássuk, az Instagramon ezúttal egyikük születésnapja miatt tett kivételt.

Demcsák Zsuzsa gyerekeivel

Benedek 18 éves lett, vagyis nagykorú. Ezt a mérföldkövet pedig a közösségi médiában is meg kellett ünnepelni. A tévés és gyermekei közös szelfijén a szülinapos édesen anyukájához bújik, Tamara pedig bátyja vállára hajtotta a fejét.

"18 év! És valójában csak most kezdődik minden. A világ legbüszkébb - immár nagykorú gyermekének - anyukája vagyok" - írta Demcsák Zsuzsa a bejegyzésben.

Utoljára 2022 májusában láthattuk őket így együtt hármasban az Instán, akkor is egy ünnepen, anyák napján fotózkodtak.

Már ekkor is feltűnt, Tamara mennyire hasonlít az édesanyjára, ez a mostani képen is szembetűnő: ugyanaz a mosoly és bájos vonások. Az ő esetében sincs annyira messze, hogy belépjen a felnőttkorba. Nyáron tölti be a 17. életévét, így jövőre ő is nagykorú lesz.

Stohl András középső lánya, Rebeka

Stohl András három kapcsolatából öt gyermek született. Első felesége két lánnyal ajándékozta meg, akik már mindketten felnőttek. A harmincéves Stohl Luca édesapja nyomdokaiba lépve a képernyőn találta meg a hivatását, 25 esztendős húga, Rebeka viszont egy teljesen más utat választott.

Cover-fotó: TV2/Farm VIP

Ezt is szeretjük