Az aranyember Tímeájaként szépségével mindenkit elkápráztatott: a 80 éves Béres Ilona ma is elbűvölő jelenség

Béres Ilona - vagy ahogy sokan emlegetik, az örök Tímea - 2021. június 4-én ünnepelte kerek 80. születésnapját.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nem véletlen, hogy 1962 után megugrott azoknak a száma, akik Tímeának nevezték el a gyermeküket. Azután, hogy Gertler Viktor filmvászonra álmodta Jókai Mór Az arany ember című alkotását, divatba jött a regény egyik főhősnőjének keresztneve.

Béres Ilona személyesítette meg a filmben Tímeát - immár hat évtizede annak, hogy Nemzet Művésze címmel kitüntetett, Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznőt az örök Tímeaként emlegeti az ország.

Béres Ilona 2023-ban

Húszesztendős volt, amikor megkapta a szerepet, ébenfekete hajával és gyönyörű külsejével mindenkit elkápráztatott. Lehengerlő kisugárzása és eleganciája nyolcvan évesen ugyanúgy beragyogja a képernyőt, mint egykor. Bár nem sűrűn vállal televíziós szerepléseket, Alföldi Róbert műsorára igent mondott. Így festett a Főszerepben vendégeként:

béres-ilona
Fotó: RTL/Főszerepben

Korábban elárulta, nem az a fajta nő, aki foggal-körömmel harcolna az idő múlása ellen. Nem ítéli el a szépészeti beavatkozásokat, de a világért sem feküdne kés alá. Visszavonult ugyan, de ez nem jelenti azt, hogy ne élne aktív életet. 

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Korábbi balesete miatt heti három alkalommal szakember segítségével tornázik, a mozgásnak pedig meg is van az eredménye.

A fekete hajú Tímeaként lélegzetelállító szépség volt.
A fekete hajú Tímeaként lélegzetelállító szépség volt.
Fotó: MTVA

- Nagyon jólesik a lelkemnek és a kondíciómnak, hogy tornázom. Nekünk olyan a fürdőszobánk, hogy három ajtó telitükrös, tehát látom magam elölről, hátulról. A hátamat nézem, és megjelent az a kis vonalacska, ami már elég régóta nem volt a derekamon. Vannak sikerélmények.

Nézd meg a 75 éves Piros Ildikó és az Abigél sztárjait!

Képes összeállításunkban csokorba szedtük az Abigél szereplőinek akkor és most fotóját. Eltelt 44 év, és a 75 esztendős Piros Ildikó mosolya ugyanúgy beragyog mindent, mint Zsuzsanna nővéré.

75 éves lett Piros Ildikó: az Abigél Zsuzsanna nővére és a többi szereplő egykor és ma

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük