A 77 éves Kovács Kati piros csipkeruhába bújt: jócskán letagadhatna a korából

Kovács Kati és Csonka András közös fotója alatt csak úgy sorakoznak az elismerő kommentek.

Kovács Kati csipkeruhában
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kovács Kati piros csipkeruhájában mindenkit lenyűgözött. A Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas előadó szeptember 12-én a Kongresszusi Központban tartotta meg nagyszabású életműkoncertjét, ennek alkalmából vette fel a lenyűgöző kreációt.

Az est sztárvendége az LGT gitárosa, Karácsony János volt, de más hírességek is jelen voltak. Például Csonka András, aki számára felejthetetlen koncertélményt okozott látni kedvenc énekesnőjét.

Kovács Kati csipkeruhában

"Egyik örökös kedvencem, az élő legenda Kovács Kati életműkoncertjén voltam. Soha nem volt úgy, hogy ne lett volna közöm az ő ezernyi slágeréhez, a temperamentuma lenyűgöző, és elképesztő, hogy idén 78 éves lesz. Ezt csak azért merem leírni, mert egyszerűen hihetetlen! Rajta, tovább Kati, 120 évig akarunk hallgatni!" - írta a közös fotó mellé, amelyet a színfalak mögött készítettek.

A felvételt a Facebook-oldalán mutatta meg a rajongóinak, akik nem győzték dicsérni, milyen lenyűgözően néz ki Kovács Kati. Akadt, aki élő legendaként utalt rá, más gyönyörű teremtésként jellemezte, de olyan is akadt, aki nem tudott elmenni szó nélkül fiatalos megjelenése mellett.

"Biztos, hogy 78 éves lesz? Nem tévedtél véletlenül 10 évet?" 

"Elírtad Bandi, 58 az! De komolyan, Ő kb. azóta nem öregszik!"

"Nagyon csinos a művésznő, nem néz ki 78 évesnek" - jelentette ki az egyik hozzászóló.

Kovács Kati párja

Kovács Kati számos dalát kívülről fújjuk, magánéletéről viszont csak keveset tudni. Annyi biztos, hogy 25 éve élnek együtt nem szakmabeli párjával a legnagyobb szeretetben. A sors is úgy akarta, hogy ők ketten egymásra találjanak. 

Kovács Kati 25 éve szeretett bele párjába: egy barátnőjével akarta összehozni a férfit

A sors úgy akarta, hogy Kovács Kati énekesnő és párja 25 évvel ezelőtt egymásra találjanak.

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

Cover-fotó: MTI/Zih Zsolt

Ezt is szeretjük