A 77 éves Kovács Kati piros csipkeruhába bújt: jócskán letagadhatna a korából
Kovács Kati és Csonka András közös fotója alatt csak úgy sorakoznak az elismerő kommentek.

kovács-kati-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kovács Kati piros csipkeruhájában mindenkit lenyűgözött. A Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas előadó szeptember 12-én a Kongresszusi Központban tartotta meg nagyszabású életműkoncertjét, ennek alkalmából vette fel a lenyűgöző kreációt.

Az est sztárvendége az LGT gitárosa, Karácsony János volt, de más hírességek is jelen voltak. Például Csonka András, aki számára felejthetetlen koncertélményt okozott látni kedvenc énekesnőjét.

Kovács Kati csipkeruhában

"Egyik örökös kedvencem, az élő legenda Kovács Kati életműkoncertjén voltam. Soha nem volt úgy, hogy ne lett volna közöm az ő ezernyi slágeréhez, a temperamentuma lenyűgöző, és elképesztő, hogy idén 78 éves lesz. Ezt csak azért merem leírni, mert egyszerűen hihetetlen! Rajta, tovább Kati, 120 évig akarunk hallgatni!" - írta a közös fotó mellé, amelyet a színfalak mögött készítettek.

A felvételt a Facebook-oldalán mutatta meg a rajongóinak, akik nem győzték dicsérni, milyen lenyűgözően néz ki Kovács Kati. Akadt, aki élő legendaként utalt rá, más gyönyörű teremtésként jellemezte, de olyan is akadt, aki nem tudott elmenni szó nélkül fiatalos megjelenése mellett.

"Biztos, hogy 78 éves lesz? Nem tévedtél véletlenül 10 évet?" 

"Elírtad Bandi, 58 az! De komolyan, Ő kb. azóta nem öregszik!"

"Nagyon csinos a művésznő, nem néz ki 78 évesnek" - jelentette ki az egyik hozzászóló.

Kovács Kati párja

Kovács Kati számos dalát kívülről fújjuk, magánéletéről viszont csak keveset tudni. Annyi biztos, hogy 25 éve élnek együtt nem szakmabeli párjával a legnagyobb szeretetben. A sors is úgy akarta, hogy ők ketten egymásra találjanak. 

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-fotó: MTI/Zih Zsolt

Ezt is szeretjük