Ungár Anikó 70 fölött váltott új külsőre: fantasztikusan néz ki vele

Ungár Anikó és más magyar sztárok hetven körül, akik tudják, hogyan legyenek csinosak és szépek.

ungar-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Akadnak olyanok, akik nehezen viselik az idő múlását, nem képesek elengedni életük korábbi szakaszait, makacsul ragaszkodnak korábbi kinézetükhöz. 

Ungár Anikó nem ilyen, 73 évesen is könnyedén megújította a külsejét, ez pedig csak az előnyére vált. 

Magyar sztárok 70 körül

Hazánk egyik leghíresebb bűvésznője, Ungár Anikó megjelenése mindig kifogástalan, árad belőle a nőiesség és az elegancia. A sztár úgy gondolja, ezt kiváló stílusérzékének és annak köszönheti, hogy egész életében képes volt racionálisan tekinteni önmagára, a testére. 

- Ez a fajta azonosulás a korral, hogy ritmusban maradjak, hogy nyitott legyek, hogy befogadó legyek, és tudjam, hogy mi van a világban körülöttem, szerintem ez tesz minket, ha nem is kortalanná, de aktuálissá - mesélte az RTL Klub Fókusz című műsorának kamerái előtt önmagáról, illetve kortársairól.

A cikk az ajánló után folytatódik

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A tévéfelvételen már megújult külsővel vett részt, vagányul formázott, rövid, mégis nőies hajjal mutatkozott. Ehhez füstös szemsminket, halvány árnyalatú rúzst, illetve tevebarna garbót párosított. 

- Egy nőnek kell hogy legyen egy karaktere, egy stílusa, és az a stílus átível divatjellegzetességeken. Az te vagy, te vagy olyan stílusú, amilyennek te magad érzed, és azt választod magadnak abból az arzenálból, abból a divatból, ami hozzád áll közel. És nem azért veszem fel, mert az divat, hanem tudom, hogy az az én karakteremhez jó - osztotta meg nézőpontját a mindenkori divatról. 

Nem Ungár Anikó az egyetlen olyan magyar híresség, aki hetvenéves kora körül is lenyűgözően csinos és nőies - képes összeállításunkban megnézheted őt és a többieket is!

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük