Béres Anett sámánasszonya gyanúsított lett: kábítószer birtoklása miatt hallgatták ki

Béres Anett ügyében előrelépés történt, a teaszeánszot tartó sámánasszonyt gyanúsítottként hallgatták ki.

beres-anett-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Béres Anett 2022. július 10-én ayahuascaszeánszon vett részt Sáfrány Emesével együtt, majd nem sokkal később eltűnt a helyszínről.

Másnap a rendőrség életveszélyes állapotban, ruhátlanul talált rá egy férfinak köszönhetően, ezt követően súlyos sérülésekkel szállították kórházba. Eltört a lába, a bordája, a tüdejét is átszúrta egy csont, két csigolyája is megsérült. Egy hatórás műtéttel mentették meg az életét az orvosok. A szertartást végző sámánasszonyt gyanúsítottként hallgatták ki. 

Béres Anett sámánasszonya gyanúsított lett

A majdnem tragédiával végződött ügy egy időre elcsendesedett, azonban most ismét előrelépés történt. A Blikknek erősítette meg a Baranyai Vármegyei Rendőr-főkapitányság, hogy két gyanúsítottjuk is van.

- Egy 38 éves szentendrei nőt kábítószer birtoklása bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, egy 38 éves budapesti férfit pedig bűnpártolás miatt hallgattak ki gyanúsítottként a siklósi nyomozók.

A sámánasszony a botrányos ayahuascaszeánsz után felfüggesztette a hivatalos Facebook-oldalát, letiltotta a telefonszámát, és még a weboldalának is végleg búcsút intett. Korábban a vendéglátásban helyezkedett el, a spirituális tanulmányait pedig Peruban végezte.

- Nyilván most már tudom, hogy hiba volt odamennem, és a mai napig bánom, hogy részt vettem egy ilyen veszélyes szertartáson. Azt azonban akkor még nem tudtam, hogy ez a szer kábítószernek minősül, sőt, a szervező hölgy azt írta, ez egy legális szer, amiről ma már tudom, hogy nem igaz. Remélem, a hatóságok olyan büntetést szabnak ki, ami biztosítja, hogy mással ilyen ne fordulhasson elő - nyilatkozta a napilapnak Béres Anett.

Sáfrány Emese és VV Anett

Az egész magyar médián végigsöpört, mi történt a Való Világból megismert Béres Anett-tel. Barátnőjével, Sáfrány Emesével ayahuascaszeánszon vettek részt a 2022. július 8-ai hétvégén. A két barátnő megtisztulás céljából vállalkozott a szeánszra, álmukban sem gondolták volna, hogy az csaknem tragédiába fordul. Azóta Sáfrány Emese már kiállt a nyilvánosság elé, és elmondta, mi történt. Sáfrány Emese a Fókuszban beszélt arról, horrorfilmben érezte magát, amikor nem találta barátnőjét. 

Cover-kép: RTL/Fókusz

Ezt is szeretjük