A magyar énekesnő átlátszó csipkét húzott babapocakjára: énekes férjével gálázott

Békefi Viki babapocakjáról le sem tudta venni a kezét férje, Feng Ya Ou. Imádni való, ahogy ölelkeztek a fotósok előtt.

békefi-viki-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A 2023-as Glamour Woman of the Year-díjátadóra meghívást kapott a magyar sztárvilág színe-java. A jelölteken túl számos olyan híresség vonult végig a vörös szőnyeg helyetti "green carpeton”, akiket vagy tehetségkutatókból, a színházi világból, esetleg a közösségi médiából ismerhet az ország.

Békefi Viki a fent felsorolt kategóriákból kettőnek is megfelel: a tévénézők a Sztárban Sztár leszek! első évadának győzteseként, a színház szerelmesei többek között a Madách Színház előadásaiból ismerhetik. 

Békefi Viki a Glamour-gálán

Énekes férjével, Feng Ya Ou Ferenccel örömhírrel indították a 2023-as évet: januárban az Instagramon jelentették be, hogy első közös gyermeküket várják. A március 23-án tartott eseményen jól látszott, milyen szépen gömbölyödik már az énekesnő babapocakja.

békefi 1
Fotó: Femina/Rátkai Márk

Igazán szexi, feltűnő kreációban ment a gálára: az Eacre divatház kollekciójából választotta ki az átlátszó csipkéből készült, köldökig felsliccelt darabot, amely alá bőrből készült sortot húzott.

Mindezt velúr combcsizmával egészítette ki, így az összhatás egyszerre volt nőies, vagány és sikkes.

béke
Fotó: Femina/Rátkai Márk

Békefi Viktória és Feng Ya Ou a Sztárban Sztár leszek! után, 2020-ban jelentették be, hogy egy párt alkotnak. Januárban a gólyahírrel együtt azt is tudatták a rajongókkal, hogy egy titkos esküvő keretein belül összeházasodtak, így férj és feleségként várják kislányuk érkezését.

Nézd meg, mit viselt a többi magyar énekesnő a 2023-as Glamour-gálán!

Mutatjuk a 2023-as Glamour-gála legjobban öltözött énekesnőit. Tolvai Reni, Tóth Andi és Nagy Adri is köztük van.

Cover-fotó: Femina/Rátkai Márk

Ezt is szeretjük