Bebének ételfutárként 2 hét után mennie kellett - Ezért nem vált be az énekes
Bebe elárulta, miért döntöttek úgy az étterem tulajdonosával, hogy inkább adja fel ételfutárállását.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mint sok előadóművész, Abebe Dániel, vagyis Bebe is úgy döntött a világjárvány tavaly tavaszi, első hullámakor, hogy amíg nem tud koncertezni, új munka után néz. 

Egy barátja éttermében éppen futárt kerestek, így oda jelentkezett. Amikor júniusban erről mesélt a Reggeliben, már nem dolgozott ételfutárként. 

Bebe ételfutárként nem vált be

Arról az RTL Klub reggeli műsorában is beszélt, hogy miután kiderült, ő is ételt szállít ki bizonyos étteremből, sokan csak azért rendeltek, hogy találkozhassanak vele. Az ismertségnek az volt a hátulütője, hogy a rajongói fotózkodni akartak vele, autogramot kértek, így sokáig időzött egy helyen. 

bebe-batch
Fotó: TV2/Tények Plusz

Most egy, a life.hu-nak adott interjúból az is kiderült, már két hét után mennie kellett, és azt is elárulta, miért nem vált be ételfutárként. 

- Amikor híre ment a városban, Nagytarcsán, annyira jó fejek voltak az emberek, hogy egy idő után volt, hogy egy órát töltöttem egy címen. "Gyere be, igyál, vacsorázz velünk!" Így nem lehet dolgozni, ugyanakkor jól éreztem magam, meg jólesik az embernek, hogy így állnak hozzá - mesélte az Országos Mentőszolgálat számára létrehozott jótékonysági online koncert egyik fellépőjeként. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Végül leültek a barátjával, és mindketten azon a véleményen voltak, hogy ez így nem mehet tovább. 

A nap végén nekem kellett kifizetni a kihűlt és megromlott kaját. Ez így veszteséges volt nekem is, nekik is. 

bebe
Fotó: TV2/Tények Plusz

Közben a zenélésnek sem fordított hátat, otthon gőzerővel dolgozott a stúdióban. A harmadik lemezén dolgozik, a dalszövegek még hátravannak, de reményei szerint egy hónap múlva mindennel elkészül. 

A 2004-es Megasztár jóképű énekesei egykor és ma

A második évad ügyeletes szívtiprója Torres Dani volt, akiért rengeteg tinilány szorított akkoriban, a stúdióban sikítva skandálták a nevét. Az idő nem csorbított csábító külsején 38 éves korára. Nem ő az egyetlen, aki a Megasztár második évadában a lányok kedvence szerepében tetszelgett. Mutatjuk azt is, hogy 16 év alatt mennyit változott a többi énekes.

Ezt is szeretjük