Bay Éva 68 évesen hajszínt váltott: jóval fiatalabbnak néz ki vele
Bay Éva frizurája pár hét alatt sokat változott, az új fazonnal jócskán letagadhatna korából.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Bay Éva az ország egyik kedvenc bemondónője volt. 1976-ban kezdett dolgozni a Magyar Televíziónál, ahol 1999-ig olyan népszerű műsorokat vezetett, mint az Ablak, a Híradó és a Falutévé. 

Ő volt az Ötös- és a Hatoslottó-sorsolás háziasszonya is, 2011-ben a stafétabotot fiának, Marczali Lászlónak adta át. 

Bay Éva haja 

A 68 éves sztár nem tűnt el, időről időre láthatjuk különböző műsorok szereplőjeként, így 2018 őszén a TV2 MasterChef VIP című műsorában magyar hírességekkel mérte össze főzőtudását.

Az RTL Klub Reggeli című műsorában 2011 májusában, illetve a TV2 Farm VIP című műsorának szereplőjeként.
Az RTL Klub Reggeli című műsorában 2011 májusában, illetve a TV2 Farm VIP című műsorának szereplőjeként.
Fotó: RTL Klub, TV2

Idén ősszel a kereskedelmi csatorna egy másik, különleges vetélkedőjében láthatjuk viszont: a november 15-én induló Farm VIP című kalandreality egyik szereplője.

A műsor promójában még a tőle megszokott vörös hajjal láthattuk, az október végi sajtótájékoztatón viszont már új fazonnal és színnel lepett meg mindenkit, a Mokka november 10-i adásában pedig egy újabb újítás eredményét láthattuk: már a szőkés, fűzött melír is a múlté, inkább őszbe hajlanak a tincsei.

A Farm VIP október végi sajtótájékoztatóján és a Mokka november 10-i adásában.
A Farm VIP október végi sajtótájékoztatóján és a Mokka november 10-i adásában.
Fotó: TV2, TV2/Mokka

Bay Éva jó példa arra, hogy nem kell tartani az ősz hajtól, van, aki évekkel, évtizedekkel fiatalabbnak és vagányabbnak tűnik vele, mint a festett hajjal, csak egy jól megválasztott vágás kell hozzá. 

Pataki Ági hófehér hajjal

Nem a legendás tévés az egyetlen, aki hatvan fölött az ősz hajra szavazott: a hetvenes és nyolcvanas évek egyik legkeresettebb magyar modellje, Pataki Ági júliusban egy forgatás miatt váltott hófehér hajra. 

A kommentelők azt írták, nagyon menő és dögös fehér hajjal. Volt, aki azt írta, olyan, mint Maye Musk, Elon Musk 72 évesen még mindig modellkedő, divatikon édesanyja. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Ajándék ez a nap😜😋😛

Pataki Agi (@patakiagi1) által megosztott bejegyzés,

Az ősz haj Pataki Áginak annyira megtetszett, hogy nem festette vissza szőkére a fürtjeit, a 69 éves sztár maradt a természetes vonalnál, ami nagyon jól áll neki.  

Erős Antónia fiatalkori fotókon

1970. október 2-án született Szigetváron. Amikor 1998 februárjában Szellő István mellé híradós partnert keresett az RTL Klub, a vezetőség választása Erős Antóniára esett. A csinos híradóst rövid, sötét hajjal ismertük meg, de fiatalon volt hosszú, hullámos frizurája is. Képes összeállításunkban ritkán látott fotókat találsz róla.

Ezt is szeretjük