Ő Bay Éva férje már 37 éve: ritka alkalom, hogy Lászlóval együtt szerepeltek a Mokkában
Bay Éva férje, László felelevenítette szerelmük kialakulását, és azt is elmondta, mi a titka hosszú házasságuknak.

bay-éva-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

37 még gombócból is sok, tartja a mondás. Bay Éva és férje épp ennyi esztendeje házasok. 1985-ben keltek egybe, egyetlen fiuk, ifjabbik Marczali László még abban az évben megszületett.

A legendás bemondónőt a mai napig sokszor láthatjuk a képernyőn: rendszeresen hívják különböző talk-show-kba vendégnek, 2020-ban még egy realityre is igent mondott, a Farm VIP egyik versenyzője volt.

 Bay Éva és férje, László

Bár ő sokat szerepel, az ritkaságnak számít, hogy szeretteivel közösen álljon a kamerák elé. Most a Mokkával tett kivételt: férjével együtt mesélték el szerelmük kibontakozásának történetét, és azt is megosztották a nézőkkel, mi a hosszú házasságuk titka.

bay-éva-1
Fotó: TV2/Mokka

1982-t írtunk, amikor Bay Évát először randevúzni hívta Marczali László. Korábbról már ismerték egymást, hiszen a férfi szakmabeli, operatőrként dolgozott a Magyar Televíziónál. Mindent bedobott, hogy az első randin levegye a lábáról az akkor már országosan ismert, sikeres és gyönyörű tévést. Kicsit túl is lőtt a célon, ami visszafelé sült el.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Még magamnak is sok voltam! Elkezdtem villogni, elmondtam minden jót magamról. Hazavittem, állati szerelmes voltam belé, és úgy nézett ki, hogy ő is odavan értem. Másnap felhívtam, hogy elvinném ebédelni, de erre azt mondta, ne haragudjak, de egy barátnőjével elmegy vásárolni - emlékezett vissza László az adásban.

bay-2
Fotó: TV2/Mokka

Bay Éva elmondta, megijesztette az, hogy udvarlója ilyen nagyra van magával, így jobbnak látta, ha kikosarazza a második meghívást. Az incidens miatt kereken egy évig nem beszéltek egymással, majd László félretette a sérelmeit, és ismét elhívta magához a kiszemeltjét. Ez a találka már sokkal jobban ment, annyira, hogy nem sokkal később össze is bútoroztak.

Immár közel négy évtizede tart a kapcsolatuk, és el sem tudnák képzelni az életüket egymás nélkül. Szerintük a hosszú és boldog házasságuk titka az, hogy még mindig megvan köztük a kémia, a problémákat humorral kezelik, és az, hogy teljesen egy húron pendülnek a párjával.

Jakupcsek Gabriella ritkán látott férje

Jakupcsek Gabriella az operatőrként dolgozó Kliegl Ádámmal hat év ismeretség után, 1999-ben állt oltár elé, frigyükből 2008-ban született meg egyetlen közös gyermekük, Emma.

Cover-fotó: TV2/Farm VIP

Ezt is szeretjük