Barta Sylvia kerek fenekéről posztolt fotót - Az időjós 50 évesen is bombázó
Barta Slyvia edzőteremből posztolt fotómontázsára rengeteg dicséretet kapott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Barta Sylvia nem egyszer a Mokka nézőit is ámulatba ejtette, amikor nem egyszer bikiniben jelentkezett be a reggeli műsorba, hogy beszámoljon a várható időjárásról. 

Az időjós, aki januárban ünnepelte a kerek, 50. születésnapját, bőven letagadhatna korából, alakját pedig a jóval fiatalabbak is megirigyelhetik. 

Barta Sylvia kerek fenekéről posztolt fotót

Barta Sylvi tesz is azért, hogy bomba formában legyen. Fiatalkorában versenyszerűen úszott, most pedig hetente háromszor-négyszer edz, zumbaoktatóként is dolgozik. Instagram-oldalán azt is megmutatta, hogy az erősítő gyakorlatoknak köszönheti karcsú alakját és kerek fenekét. 

 Nem először mutatta meg, hogy az edzőteremben hogyan edz. Március eleji posztjában azt írta, hosszabb kihagyás után nem csak az újrakezdés volt nehéz, hanem a tárcsa is, amivel erősített. 

Barta Sylvia az 1997 őszén indult TV2 első női időjósa volt. Az ezredforduló után férjhez ment, majd miután elveszítette kisbabáját, felhagyott a televíziózással, csak 2018 októberében tért vissza a képernyőre, azóta tájékoztatja a TV2 nézőit a várható időjárásról. 

Zsófia lánya 2004-ben, Dorka 2007-ben jött világra, de nem élvezhette zavartalanul a boldog családi életet: gyerekei születése után megtámadta az arthritis. Azt nyilatkozta, az autoimmun betegség miatt lett belőle edző. Évek óta aerobik- és zumbaoktatóként dolgozik, vakokkal és gyengénlátókkal, valamint mozgássérültekkel is foglalkozik, emellett az Arthritis Alapítvány nagykövete. 

Barta Sylvia bikiniben

Barta Sylvia ötvenévesen is bámulatosan néz ki bikiniben, ámulatba ejtő, amikor a medence partján pózol. Sokat tesz azért, hogy formában maradjon, de ahogy telnek-múlnak az évek, egyre kevésbé szigorú önmagához.

Ezt is szeretjük