Baronits Gábor barátnője bikiniben: nem csoda, hogy a fitneszmodell Eszter arat a versenyeken

Baronits Gábor és párja közös fotóján két dolog jól látszik, a szerelem és az, hogy Eszternek élete a versenyzés.

Baronits Gábor párja bikiniben
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Baronits Gábor párjával bikinis fotót tett közzé. Elég csak ránézni Oczella Eszter alakjára, már kitalálható, mi a foglalkozása: le sem tagadhatja, hogy fitneszmodell.

A szerelmesek kapcsolata a Totem című túlélő-realityben kezdődött. Sokáig titkolták, hogy egymásra találtak, júliusban a Mokkában adtak közösen interjút.

Baronits Gábor párja bikiniben

A reggeli műsorban elmondták, az élet minden területén egymás társai. Baronits Gábor igazi támaszként segíti Esztert a versenyidőszakban. Egy ilyen jellegű megmérettetés nem csak fizikailag viseli meg, a szigorú étrend, többórás edzés mentálisan is sokat kivesz belőle, épp ezért hálás, hogy kedvese ott van mellette. Az összhang tagadhatatlan a friss, közös fotójukon, ahogy az is, hogy a modell kirobbanó formában van.

Padovában készült a felvétel Eszter negyedik versenyén a szezonban. A bejegyzéshez a színész egy szerelmi vallomást is mellékelt:

"Amióta megismertelek, azóta tudom milyen érzés igazán boldognak lenni. Köszönöm."

2022-ben ezenkívül már négy versenyen részt vett, kisportolt izomzatát látva egy pillanatig sem csodálkozunk azon, hogy arat a profi bikini kategóriában: júliusban Londonból ezüstéremmel, Portugáliából bronzzal tért haza.

Radics Gigi bikiniben

Radics Gigi kislánya születése óta először mutatta meg magát bikiniben a közösségi oldalán. Utoljára 2019-ben láttunk róla bikinis képeket, amiket az öccse fotózott. 

Radics Gigi bikinire vetkőzött: 30 kilós fogyása után így pózol a medence szélén

Radics Gigit rég láttuk bikiniben, a kánikulában ő is a medencénél keresett enyhülést.

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover-fotó: TV2/Mokka

Ezt is szeretjük