Demcsák Zsuzsa bikinis fotója felrobbantotta a netet: a Kanári-szigeteken bombázóként pózol

Demcsák Zsuzsa a Kanári-szigeteken mutatta meg kisportolt, bikinis alakját.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Demcsák Zsuzsa bikinis fotójával nagy sikert aratott: egyrészt fantasztikus formában van, másrészt a műsorvezetőt ritkán láthatjuk így. 

Legutóbb 2019-ben, az Ázsia Expressz 2 forgatásának végeztével posztolt magáról bikinis képeket, ám azok ma már nem találhatóak meg a közösségi oldalán. 

Demcsák Zsuzsa bikiniben

Az augusztusban 44. születésnapját ünneplő sztár a homokdűnéiről híres Maspalomas turisztikai központból posztolta a képet, amire záporoztak a bókok.

„A kemény munka meghozza gyümölcsét” - írta a felvételhez, amin többek között Horváth Éva is ámult, azt kommentelte: „Azta mindenit!” 

Demcsák Zsuzsa személyi trénere is elismerését fejezte ki, mire a sztár azt válaszolta: „@godofanka.personaltrainer azért még járnék hozzád! Nem végeztünk.” Az biztos, hogy mindenkinek szemet szúrt Demcsák Zsuzsa lapos és izmos hasa, az úgynevezett six pack is jól kivehető  fotón. 

„Az igen… az a kockás has nem semmi. Gratulálok!”

„Hihetetlen ez az alak!!! Le a kalappal!”

„Tökéletes végzet asszonya!” - olvasható a hozzászólásokban. 

Ördög Nóra fürdőruhában: Insta vs valóság

Ördög Nóra és családja márciusban az Egyesült Arab Emírségek felé vette az irányt. A műsorvezető egy dögös, élénk rózsaszín fürdőruhában is posztolt magáról képet, amit a férje készített róla. A beállított fotó mellé egy spontán megörökített pillanatot is vágtak. A bejegyzés melletti leírásban csak annyi szerepel: Instagram vs. valóság. 

Ezt is szeretjük