Ekkor lesz vége a Barátok köztnek? Tihanyi-Tóth Csaba elszólta magát a Reggeliben
Tihanyi-Tóth Csaba a Reggeliben árulta el, információi szerint mikor kerül adásba a Barátok közt záró epizódja.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tegnap Vili bácsi megformálója, Várkonyi András búcsúzott a Barátok közttől, amelynek véget értek a forgatási munkálatai, ma reggel Varga Izabella, Endrédi Gábor és Tihanyi-Tóth Csaba meséltek a Reggeliben a sorozatról. 

Az RTL Klub napi sorozata, amely hazánk legrégebb óta futó szériája, a nyár közepéig lesz látható. 

A Barátok közt utolsó része ekkor kerülhet adásba

Novák Laci megformálója el is szólta magát a reggeli műsorban: kikotyogta, ő hogy tudja, mikor kerül adásba a Barátok közt utolsó része. Stábbulit egyelőre nem tartottak, majd ha kicsit biztonságosabb lesz a világ. 

tihanyi-toth-csaba-varga-iza
Fotó: RTL Klub/Reggeli

Ha máskor nem, július 16-án, mert körülbelül ekkor lesz vége, az utolsó adás a tévében nyár közepén lehet.

Valószínűleg aznap vagy utána lesz egy közös buli - mondta az 52 éves sztár. 

- Még nem biztos, hogy aznap lesz vége - reagálta erre Varga Izabella. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A 48 éves színésznő a jövőbeli terveiről elárulta, hogy az andragógia szak master fokozatára fog járni, a felnőttképzésen egyik specializációjára, az idősek képzésére fog szakosodni: hogyan lehet felzárkózni, szinten tartani magunkat idősebb korban is. Tihanyi-Tóth Csaba továbbra is marad a színészetnél. 

- Maradok a pályámon: én színész voltam, színész vagyok, színész leszek. Persze várjuk azt, hogy a fellépések elindulhassanak. Most már vannak időpontok, május végével kezdődik - legalábbis remélem, hogy ez nem visszavonható. 

tihanyi-toth-csaba
Fotó: RTL Klub/Reggeli

- Fő műsorszámként a feleségemmel lépünk fel, operettet és magyar nótát énekelünk, de most bővítettük táncdalműsorral is a repertoárunkat. Szenes életmű show a címe, Szenes Iván összes világhírű slágerével találkozhat a közönség. 

A színész egész családja szerepelt már a Barátok köztben: a kezdetekkor az édesapja rendőrt formált meg, aki Novák Laci után nyomozott, a kisfia, Nimród az unokáját játszotta, nemrég pedig a felesége alakított egy énekesnőt. Ő volt az, aki a sorozat elejétől a végéig szerepel, egyszer sem hiányzott a forgatásról. Varga Izabella is csak két időszakban hiányzott, amikor a lányaival volt várandós. 

varga-izabella
Fotó: RTL Klub/Reggeli

- Lehet sajnálkozni, hogy vége van, de ahogy Buddha mondta: minden elmúlik egyszer. Ez valóban így van, de az elmúlt 23 évet kell nézni, mennyi mindent kapott a sorozattól az ember. A feleségemet sem ismerem meg, ha nincs a Barátok közt. Én annak örülök, ami elmúlt, és

ki mondhatja el magáról a mai világban, hogy 23 évig volt egy munkája folyamatosan, illetve 23 évig játszhatott egy szerepet.

Egy szerepet, amit szeret, és amiről tudja, hogy a nézők is szeretik. Ez egy párhuzamos élet volt valahol - vallotta be Tihanyi-Tóth Csaba, aki annyira összenőtt a szerepével, hogy véletlenül Papp Gergő is egyszer Lacinak hívta. 

Varga Iza nagyobbik lánya, Anna

"Ne csak szép legyél, hanem okos is!" - kapta meg rengetegszer az atyai jótanácsot Varga Iza. Ezt az életbölcsességet 19 éves lányának, Annának is továbbadta. A külseje alapján bármelyik divatmagazinban megállná a helyét, ő mégsem elégszik meg csupán a vonzó megjelenéssel, nagyon szorgalmas tanuló, és remek nyelvérzékkel áldotta meg az ég.

Ezt is szeretjük