Tombol a szerelem! Új párkapcsolatáról mesélt a Barátok közt színésznője
Balogh Edina és új kedvese, Som Krisztián között nagyon nagy a boldogság.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nincs is annál nagyobb öröm, mint amikor váratlanul beköszönt a szerelem az ember életébe, ráadásul akkor, amikor tényleg nem számított rá.

Balogh Edinával pontosan ez történt, hiszen idén januárban hét hónap párkapcsolat után szakított Mártha Imrével, a Magyar Villamos Művek egykori igazgatójával.

Nem akart új kapcsolatot

Különválásuk után azt nyilatkozta a Fókusznak, hogy két komoly és hosszú távú kapcsolat után egy darabig most biztosan nem akar újat - ám nem szabad elfelejteni, hogy Ámor nyilát senki sem kerülheti ki.

A barátoknak, rokonoknak és kollégáknak természetesen rögtön szemet szúrt, hogy a csinos sorozatsztár mintha újjászületett volna, sokat mosolygott, és csak úgy ragyogott a boldogságtól.

A 26 éves színésznő végül április elején erősítette meg hivatalosan is hírt a Blikknek, miszerint valóban egy párt alkot hazánk elismert zenészével és producerével, Som Krisztiánnal.

"Nagyon nagy köztünk a boldogság"

A Barátok közt bombázója akkor még nem volt hajlandó ennél többet elárulni bimbózó románcáról, a napokban azonban elejtett néhány mondatot a legújabb fejleményekről a Hot magazinnak.

- Krisztiánnal pár hónapja vagyunk egy pár, és nagyon nagy köztünk a boldogság. Egyelőre nem szeretnénk ennél többet elárulni a kapcsolatunkról. A legszebb pillanatokat csak magunknak tartogatjuk - nyilatkozta Edina.

Nádor Kinga megformálója a lap értesülései szerint nagyon harmonikus kapcsolatot ápol a Szeress most! és a Barátok közt főcímdalának zeneszerzőjével, mivel mindketten művészlelkek, és egymást inspirálják.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük