Új szerelem? Most ezzel a pasival hozták hírbe a magyar műsorvezetőnőt
Iszak Eszter a legfrissebb hírek szerint ezúttal Kasza Tiborral melegedett össze.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mi is beszámoltunk róla, amikor április közepén kiderült, hogy Iszak Eszter és Istenes Bence szakítottak, mert az együtt töltött néhány hét során rá kellett döbbenniük, hogy különböző személyiségek, ezért pedig nem igazán illenek össze.

A VIVA műsorvezetőnőjét nem sokkal később SP-vel hozták hírbe, akinek állítólag szerepe is volt a sztárpár szakításában, ám Eszter határozottan állította, SP-vel csak haverok, akinek semmi köze nem volt ahhoz, hogy szakítottak Bennel.

Nyílt titok a románcuk?

A 23 éves szőkeséget a közelmúltban megint hírbe hozták valakivel, aki nem más, mint A Nagy Duett sármos zsűritagja, Kasza Tibor, akinek közeli ismerősei a Blikk értesülései szerint nyílt titokként kezelik bimbózó románcát.

Egy magát megnevezni nem akaró kolléga elmondta, hogy szerinte mindenki erről beszél, és habár a szerelmesek nem csókolóznak a nyilvánosság előtt, tudni lehet, hogy több van köztük barátságnál.

A bulvárlap természetesen megkérdezte az érintetteket is, ők azonban határozottan cáfolták, hogy kapcsolatuk romantikus jellegű volna.

A 33 éves énekes-zeneszerző kerek-perec kijelentette, hogy nincsenek együtt, nem alkotnak egy párt, Eszter pedig csak úgy kommentálta a hírt, hogy eddig talán mindössze kétszer beszélt Kasza Tiborral.

Érthető, hogy tagadnak

Teljesen érthető, hogy ha össze is jöttek, egyelőre tagadják viszonyukat, hiszen ha kiderülne, hogy igaz a hír, akkor pártatlanság miatt könnyedén meg lehetne kérdőjelezni a Crystal együttes énekesének zsűrizését.

Ami A Nagy Duett múlt heti adását illeti: SP és Iszak Eszter a Backstreet Boys slágerét, a tánccal fűszerezett Everybodyt adta elő, annak ellenére, hogy SP komoly hátfájdalmakkal küzdött.

Ennek azonban a pénteki adáson már nyoma sem volt: a zsűri szerint átlépték önmaguk árnyékát és sikerült túljutniuk a múlt heti mélyponton, a duett tehát 28 pontot kapott az ítészektől.

Fotó: TV2 Sajtószoba

Ezt is szeretjük