Dúl a szerelem! Máris összeköltözött párjával a jóképű magyar énekes
Király Viktor háza táján zajlik az élet, változtatott az életmódján, és összeköltözött kedvesével is.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az elhízás nemcsak a hétköznapi embereket, hanem a külföldi és hazai sztárokat is ugyanúgy fenyegeti, különösképpen akkor, ha nem figyelnek oda eléggé az egészséges életmódra és a helyes táplálkozásra.

A napokban Király Viktor adott egy kendőzetlen interjút az Aktívnak, amiben elárulta, hogy újabban nem elégedett a testével, felfedezett ugyanis magán néhány felesleges kilót.

Keményen edz

A 27 éves énekes természetesen elsősorban magának és barátnőjének szeretne tetszeni, ezért aztán a fogyás érdekében keményen elkezdett edzeni, hogy minél előbb megszabaduljon súlyfeleslegétől.

A Megasztár 4 győztese elmondta, hogy 19 éves koráig abnormálisan vékony volt, az elmúlt hónapokban azonban kikerekedett, és azt sem titkolta el, hogy főleg a hasára és a fenekére hízott.

- Egészen 19 éves koromig egy ilyen nagyon gebe gyerek voltam, majd egyszer csak megváltozott valami, és egyes helyekre - alhasra, popsira - folyamatosan hízom, illetve tokásodom is - panaszkodott Viktor.

Először költözött össze valakivel

A fentiek tükrében teljesen érthető, hogy szeretné még idejében megállítani ezt a folyamatot, ám aggodalomra azért még nincs akkora oka, hiszen a magánéletében - fölös kilók ide vagy oda - minden a legnagyobb a rendben.

A 2008-as év hangja a megterhelő edzés után kedvesével, Beával találkozott, mivel egy közös fotózás várt rájuk - barátnője pedig megragadta az alkalmat, hogy hangot adjon örömének, miszerint néhány hónapja összeköltöztek!

Ez azért is számít különösen nagy dolognak, mert Király Viktor eddig még egyetlen barátnőjével sem vágott bele az együttélésbe, Bea tehát - akivel majdnem egy éve ismerkedtek meg - kivételes nő lehet az életében.

- Azóta összeköltöztünk, úgyhogy közel három-négy hónapja lakunk egymással, nagyon jól érezzük magunkat, ennyi - foglalta össze velősen a hölgy, akinek sikerült meghódítania Viktor szívét.

Ezt is szeretjük