Eldöntötte! Ezért hagyja el az országot a Barátok közt szívtiprója
Réti Barnabás eddig is szerepelt már külföldi produkciókban, most azonban Amerikát vette célba.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Barátok közt törzsrajongói valószínűleg jól emlékeznek még arra a szomorú napra, amikor búcsút kellett mondaniuk az Eriket alakító, szexis Réti Barnabásnak.

Jelenet a Barátok köztből
Ma is sok rajongója van

A szappanopera legjóképűbb macsója akkor a sorozat egyik bombázójával, a Tildát játszó Szabó Erikával együtt távozott, de a színészettel természetesen nem szakított.

Játszott már nemzetközi produkcióban

A 29 éves sztárnak a sorozat csak egy állomás volt a karrierjében, a jóképű srác ugyanis már előtte és utána is keresett filmszínésznek számított.

A hazai színházi világban természetesen nem ismeretlen az arca, hiszen több társulatnál is megfordult, jelenleg az R.S.9. és a Karinthy Színház darabjaiban játszik.

Barnabás emellett filmes vonalon is elindult, hiszen a New York-i Filmakadémián végzett, tehát jól beszél angolul. Emiatt külföldi castingokon is jó esélyei voltak, az elmúlt években több filmbe is beválogatták.

Eddig olyan szuperprodukciókban kapott epizódszerepet, mint a Szabó István rendezte Csodálatos Júlia, a Painkiller Jane sorozat vagy a Jean Reno jegyezte A razzia című akciófilm.

Újra a tengerentúlra készül

Nem véletlen tehát, hogy a jóképű színész tengerentúli karriert célzott meg, bár az akadályokkal és nehézségekkel is tisztában van.

- Itthon már sikerült elérnem egy bizonyos szintű ismertséget, de kint a nulláról fogom kezdeni. Beszéltem olyanokkal, akik külföldön dolgoznak, úgyhogy gyűjtöttem néhány információt. Mindenki azt mondta, hogy nagyon nehéz európai színészeknek munkához jutni, főleg a vízumtörvények miatt - magyarázta a színész.

Épp emiatt a színész úgy tervezi, hogy egyelőre csak három hónapra megy ki Amerikába, hogy a szerencséjére és tehetségére bízva magát színészi munkát szerezzen.

Ha nem úgy alakul az amerikai kaland, ahogy Barnabás tervezte, azt sem fogja tragédiaként megélni, hiszen első körben csak az a célja, hogy megismertesse a nevét és arcát a kinti ügynökségekkel.

Fotó: friweb.hu/retibarnabas/Iványi Árpád

Ezt is szeretjük