A Cápák között üzletembere 52 évesen apa és nagypapa is lett: 5 hónap van a babák között
Balogh Leventét középső lánya egy lányunokával ajándékozta meg, a pici 5 hónappal fiatalabb nagybátyjánál, az üzletember negyedik gyerekénél.

balogh-levente-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Cápák között című műsor 2019 februárjában indult el az RTL Klubon az amerikai Shark Tank magyar változataként. A show-ban négy befektető várja a vállalkozókat, akik üzleti tervükkel igyekeznek minél jobban lenyűgözni őket. A cápák azonban csak a legígéretesebb befektetésekbe szállnak be.

A Szentkirályi-Magyarország Kft. tulajdonos-elnöke és a PepsiCo termékek forgalmazója, Balogh Levente immár negyedik évada foglal helyet az egyik döntéshozói fotelben. Megszokhattuk tőle az izzasztó kérdéseket, sosem kíméli a kis halakat, minden apró részlet érdekli, és van, hogy kőkemény kritikákat fogalmaz meg.

Balogh Levente fia és unokája

Bár a műsorban az üzletemberénjét ismerhettük meg, ha gyermekeiről van szó, vajból van a szíve. Három lánya és egy fia született: Szimóna 26 , Tiffany 24, Sophie 14 éves, Levente Noa hat hónapos.

balogh levente
Fotó: RTL Klub/Cápák között

Az 52 éves üzletember egy éven belül vált fiús apukává és középső lánya, Tiffany révén nagypapává. Legkisebb gyerkőce és unokája öt hónap különbséggel jöttek a világra. 

- Az unoka nagyon kicsi, kislány lett, még növöget. Öt hónap van a nagybácsi és az unokahúg között. El lehet különíteni a nagypapai és apai érzéseket, hiszen az unokám a lányommal és a férjével él, de naponta figyelem őket a közösségi médiában. Nagy a harmónia, a szeretet és a szerelem köztük - árulta el a Reggeli vendégeként.

cápa
Fotó: RTL Klub/Reggeli

Bár kisfia még nincs egyéves, már elmondhatja magáról, hogy épületet neveztek el róla. Édesapja legújabb projektje egy kávézólánc elindítása. Az első üzlet már meg is nyitotta kapuit Lenoa néven, ami a Levente és a Noa keresztezéséből jött.

Balogh Levente három lánya

Balogh Levente nem tartja magát szigorú apának. Első feleségétől három lánya született, akikkel a Nagy szám című műsorban szerepelt először.

Cover-fotó: RTL Klub/Cápák között

Ezt is szeretjük